Motorola otkrila i novi Moto G telefon

Motorola je pored novog Moto X smartfona otkrila i ažurirani Moto G, ali koji dolazi sa minornim pobošljanjima u odnosu na prethodnika.

Zajedno sa ažuriranim modelom Moto X smartfona, Motorola je danas predstavila i novi Moto G telefon. Kako nije želela da menja ime jer se radi samo o ažuriranim verzijama, ostalo je prosto Moto G. Novi Moto G čak ima i istu maloprodajnu cenu od 180 dolara, a uskoro će biti u prodavnicama. Odlikovaće se 5-inčnim 720p HD IPS ekranom uz Corning Gorilla Glass zaštitu, a tu je i Android 4.4 KitKat platforma koja će biti ažurirana na Android L čim izađe. Što se tiče hardvera, novi Moto G ima Qualcomm Snapdragon 400 čipset sa 1,2 GHz quad-core procesorom i Adreno 305 GPU-om, 1 GB RAM i 8 ili 16 GB interne memorije uz slot za microSD kartice, kameru od 8 megapiksela kao i neuklonjivu bateriju od 2070mAh. Kao što možete primetiti, radi se o malim poboljšanjima u odnosu na originalnu verziju.
Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi