Motorola One Vision na novim renderima

Motorola radi na nekoliko novih Android One telefona, koji se očekuju kasnije ovog meseca

Motorola radi na nekoliko novih Android One telefona, koji se očekuju kasnije ovog meseca. Sada imamo još jedan uvid u Motorola One Vision, zahvaljujući novim procurelim renderima telefona.Telefon karakteriše punch-hole dizajn za kameru, koji je potvrđen na ovim fotografijama, kao i senzor otiska prsta i sistem sa dve kamere na poleđini. Pored kamera modula su ispisane i specifikacije senzora, koji uključuju 48MP, f/1.7 otvor blende i OIS podršku.
m2_4.jpgFotografije takođe ukazuju na postojanje tamno plave boje, pored smeđe koju smo videli ranije. Za sada nema novih informacija o specifikacijama, tako da ćemo morati da sačekamo još neko vreme kako bismo saznali više detalja o uređaju.
m3_3.jpgIzvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi