Motorola objavila kernel izvorni kod Moto X smartfona

Nedugo nakon zvanične objave uređaja koji se već 5 dana može pronaći kod američkog mrežnog operatera AT&T, kompanija Motorola objavila je izvorni kod Moto X smartfona. Uzimajući SourceForge kao svoj metod objave izvornog koda, Motorola je ipak objavila samo kernel izvorni kod. Ovo u principu znači

Nedugo nakon zvanične objave uređaja koji se već 5 dana može pronaći kod američkog mrežnog operatera AT&T, kompanija Motorola objavila je izvorni kod Moto X smartfona. Uzimajući SourceForge kao svoj metod objave izvornog koda, Motorola je ipak objavila samo kernel izvorni kod. Ovo u principu znači da ovo nije puni izvorni kod koji uključuje binarne fajlove koji su potrebni za kreiranje prilagođenih ROM-ova za Moto X. Ovaj kod može biti iskorišćen da se kreiraju prilagođeni kerneli koji opet mogu biti iskorišćeni da se overklokuje vaš Moto X smartfon ili poboljša potrošnja energije.
Moto X kernel izvorni kod

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi