Greška

Došlo je do greške.

Motorola Moto G7 telefoni u Srbiji od početka marta

08.02.2019 09:10 | 0 Mobile
Motorola Moto G7 telefoni u Srbiji od početka marta


Saopštenje za javnost

Poželite dobrodošlicu novoj najpametnijoj i najbržoj Motorola g porodici i doživite najpotpunije Motorola moto G7 iskustvo ikada!

Otkada je Motorola moto g porodica redefinisala tržište pametnih telefona 2013. godine, pažnju potrošača su sve više počeli da privlače premijum mobilni uređaji po pristupačnim cenama. Iz generacije u generaciju, kompanija Motorola ostaje verna svom cilju: ponuditi telefone sa premijum karakteristikama koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani.

Baš zato što smo svi mi različiti, razlikuju se i naša očekivanja od pametnih telefona. Nova Motorola moto G7 serija zato nudi karakteristike koje zadovoljavaju potrebe svakoga od nas, predstavivši
četiri verzije svog najprodavanijeg smart telefona do sada – sa unapređenom kamerom, trajanjem baterije, brzinom procesora i maksimalno iskorišćenim displejem.

Motorola moto G7 plus: Provereni kvalitet slike, čak i kada uslovi nisu idealni

Dizajnirana tako da napravi vaše najbolje slike ikada i da održi korak sa vašim brzim tempom života, nova Motorola moto G7 plus poseduje vodeću tehnologiju kamere u klasi i izuzetne performanse. Mali pokret ili slabo osvetljenje nisu nikakav problem za dual kameru od 16 MP sa optičkom stabilizacijom slike. Dodatno, novi softver za kameru i AI vam pomažu da slikate kao profesionalac sa Smart Composition opcijom i opcijom za automatsko detektovanje osmeha. Uz bateriju koja traje i ceo dan, a koja se zahvaljujući TurboPower punjaču od 27W za samo 15 min punjenja1 može koristiti i narednih 12h, ne morate da brinete da ćete propustiti neki snimak. Ove performanse, ukombinovane sa Snapdragon™ 636 mobilnom platformom, vam donose najbržu Motorolu moto g ikada. Njen jedinstveni U-dizajn sa 6.2" Max Vision displejem predstavlja jedinstven vizuelni doživljaj uz Full HD+ rezoluciju, koji je dodatno pojačan Dolby AudioTM  kristalno jasnim stereo zvučnicima.

g7plus.jpg

Motorola moto G7: Uhvati savršeni kadar i ispolji svoju kreativnost!

Uhvatiti pravi kadar, napraviti savršenu sliku i podeliti taj sadržaj nikada nije bilo lakše zahvaljujući novoj Motoroli moto G7. Uz njen U-dizajn i Max Vision Full HD+ ekran od 6.2" vaši video snimci i slike postaju stvarnost, dok vam dual kamera od 12MP opremljena efektom za Spot boje, efektom dubinske oštrine, opcijom za automatsko detektovanje osmeha i specijalnim Google LensTM omogućava da maksimalno ispoljite svoju kreativnost. Nova Motorola, 50% brža od prethodne generacije, može da izdrži vaše najzahtevnije zadatke, jer je opremljena sa super brzom Snapdragon™ 636 mobilnom platformom2, dok uz TurboPower punjenje i bateriju koja traje, možete da pregurate čak i najduže poslovne sastanke.1 Uz sve to, osim što funkcioniše perfektno, ovaj uređaj i izgleda perfektno sa unapređenim Gorilla Glass dizajnom.

Motorola moto G7 power: Jaka baterija koja traje -  Zabava koja ne prestaje.

Novi dodatak Motorola G7 porodici predstavlja Motorola moto G7 power koja je specijalno izrađena kako bi se prevazišao br. 1 razlog za brigu u koriščenju mobilnih uređaja – dužina trajanja baterije. Motorola moto G7 dolazi u paru sa baterijom od 5000 mAh - liderom u ovoj kategoriji, a zahvaljujući kojoj
uz samo jedno punjenje, možete da nesmetano koristite uređaj i  igrate igrice tokom 60 časova ili otprilike 2.5 dana. Ukoliko vam se baterija isprazni, ne morate da brinete da li će se telefon isključiti kada ne treba jer vam TurboPower punjenje omogućava da za nekoliko minuta punjenja baterije, dobijete sate korišćenja uređaja. 1 Sa ovakvom baterijom i zadivljujućim 6.2" Max Vision HD+ ekranom, zabava nikada ne prestaje jer svoje omiljene filmove, video snimke i igrice, sada možete da gledate i igrate u “ultraširokom” formatu i bez prekida i kašnjenja jer novu Motorolu moto G7 podržava moćna Snapdragon™ 632 mobilna platforma.

g7power.jpg

Motorola moto G7 play: Kompaktan dizajn. Fantastične performanse.

Ne dozvolite da vas veličina zavara. Motorola moto G7 play je toliko moćan uređaj koji ide ispred svog vremena. Sa Snapdragon™ 632 mobilnom platformom, Motorola G7 play je 60% brža od svog prethodnika.3 Njen kompaktan dizajn se savršeno uklapa sa širokim 5.7" Max Vision HD+ displejem, a uz 19:9 odnos tela uređaja i ekrana čitava zabava stane na dlan vaše ruke. Uz sve ovo, ne morate da brinete da ćete propustiti trenutak koji se dešava samo jednom u životu, jer zadnjoj kameri od 13 MP koja u deliću sekunde fokusira objekat na slici, ne može ništa da promakne.

g7play.jpg

Ekskluzivni Motorola Experience

Najnovija generacija Motorola moto g pametnih telefona stiže opremljena sa ekskluzivnim Motorola Experience opcijama sa kojima korišćenje uređaja postaje lakše i pravo zadovoljstvo. Redizajnirana opcija za navigaciju jednim dugmetom, je zamenjena sa jednostavnim on-screen bar. Ova opcija uparena sa AndroidTM 9.0 Pie verzijom čini da uređaj radi bolje nego ranije. Unapređena je i opcija za snimak ekrana sa tri prsta, tako da je sada moguće sačiniti i snimke koji zbog veličine ne stanu na ekran i editovati ih kasnije. Sve ove opcije ukombinovane sa vašim omiljenim Motorola Experience opcijama kao što su brzo snimanje, brzo uključivanje lampe na telefonu i pametni ekran omogućavaju da korišćenje uređaja bude lakše nego ikada do sada.

Dostupnost i cene
Modeli Motorola moto g serije će se naći u prodaji na tržištu Srbije od početka marta ove godine, po sledećim cenama: Motorola moto G7 plus po ceni od 36.990,00 RSD, Motorola moto G7 po ceni od 29.990, 00 RSD, Motorola moto G7 power – 25.990,00 RSD i Motorola moto G7 play – 18.990,00 RSD.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Višerežimski 5G čipset i 5G CPE Pro kompanije Huawei

WhatsApp zabranjuje dva miliona naloga mesečno u borbi protiv spama

10104
10105
10106
10107
10108
10109