Greška

Došlo je do greške.

Motorola Edge premijum linija je dobitnik renomirane Red Dot nagrade za dizajn

06.05.2020 13:45 | 0 Biznis IT
Motorola Edge premijum linija je dobitnik renomirane Red Dot nagrade za dizajn


Saopštenje za javnost

Motorola je dobila novu Red Dot nagradu, drugu po redu ove godine, za upravo predstavljene Edge i Edge+ smartfone. Potpuno nova porodica flegšipova dobila je priznanje od strane najcenjenijeg takmičenja za dizajn za svoj izuzetan kvalitet dizajna. Dizajneri i kompanije iz 60 zemalja su se u 2020. godini takmičili za ovu nagradu sa preko 6.500 proizvoda, a svega 25% dobilo je ovo izuzetno priznanje.

Motorolina dizajn filozofija oduvek je bila fokusirana na to da korisnicima pruži inovaciju i transformiše tehnologiju u smisleno iskustvo koje će im unaprediti život. I dok se ovo odnosi na sve Motorola proizvode, Edge i Edge+ premijum telefoni donose najbolje celokupno dizan iskustvo koje je prelepo, iznenađujuće funkcionalno, napredno i predstavlja modernu interpretaciju onoga šta smartfon može da bude.

Prilikom dizajniranja Edge porodice, korisničko iskustvo, jednostavnost i poželjnost bili su prioriteti za Motorola tim. Od interaktivnog zakrivljenog ekrana i kamera sistema visoke rezolucije, do moćne baterije i najbržeg prenosa podataka preko 5G mreže – maksimalne performanse i užitak korisnika su u svakom trenutku bili ključni prioriteti u procesu dizajniranja. Želeli smo da ove premijum funkcije imaju podjednako zapanjujuć eksterijer i osećaj korišćenja, kao i završni dizajn koji jasno ukazuje na luksuz i koji je inspirisan procesom proizvodnje čuvenog Murano stakla. Moćan i brz enterijer je u savršenom balansu sa enterijerom koji čine pikseli, savršena slika i vrhunski audio doživljaj kako bi i najzahtevniji korisnici ostali bez daha.

Jasna nam je važnost toga da je korisnicima potreban element iznenađenja, a Motorola Edge porodica je samo jedan korak na našem putovanju koje za cilj ima stvaranje intuitivnih uređaja sa vrhunskim dizajnom”, izjavio je Paul Pierce, director Premium & Innovation Design sektora u Motoroli, i dodao:

Cilj nam je da stvaramo uređaje koji se prilagođavaju korisniku, a ne obrnuto. Sa ovom idejom, svaka odluka koju smo doneli prilikom stvaranja ovih uređaja bila je fokusirana na korisnike i želju da se poveća korisnost uređaja kroz smislene i svrsishodne inovacije”.

Motorola Edge i Edge+ smartfoni će 22. juna 2020. godine biti deo “Milestones in Contemporary Design” izložbe koja će biti održana u Red Dot muzeju dizajna U Essenu, gde će biti prikazani svi pobednički proizvodi.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Book Flex i Ion laptopovi imaju podršku za bežično punjenje telefona

Fotografije Intel Core i9-10900K i Core i5-10600K procesora

10604
10605
10606
10607
10608
10609