Greška

Došlo je do greške.

Motorola Edge i Edge + u Srbiji od kraja maja, poznate i cene

22.04.2020 20:29 | 2 Mobile
Motorola Edge i Edge + u Srbiji od kraja maja, poznate i cene


Saopštenje za javnost

Tražite naprednu tehnologiju u svakoj kategoriji koja je bitna, i sve u jednom uređaju? Kako vam se čine moćne 5G performanse, dinamičan displej, iskustvo fotografisanja kakvo do sada niste iskusili, audio kvalitet bez premca i najveća baterija u jednom 5G telefonu koji postoji na tržištu?

Predstavljamo vam novi Motorola Edge+ flegšip koji ste sve ovo vreme čekali.

Napravljen za brzinu, snagu i ultimativno 5G iskustvo, Motorola Edge+ ima najnapredniji čipset na tržištu, Qualcomm Snapdragon 865, kako bi vam pružio najbrže performanse, 25 odsto brže u poređenju sa prethodnim generacijama, i gotovo trenutno reagovanje kada su u pitanju surfovanje internetom, gledanje videa ili igranje igrica. 12GB Micron DDR5 memorija stara se da telefon radi savršeno glatko sa 30 odsto povećanim maksimalnim internet protokom i smanjenom potrošnjom baterije, kako biste u potpunosti iskoristili sve prednosti koje donosi 5G.

Inovativna postavka 5G antena povezuje vas sa mmWave i sub-6GHz frekvencijama za globalnu 5G kompatibilnost i buduće brzine preko 4 Gbps, ali i novim Wi-Fi 6 munjevitim standardom za Wi-Fi za još veće internet brzine sa manjom potrošnjom baterije.

Sa Motorola Edge+ telefonom savili smo displej više nego ikada pre. Novi Endless Edge displej obmotava se gotovo 90 stepeni oko obe strane telefona i donosi dijagonalu od 6.7 inča kako bi stvorio iskustvo za pamćenje prilikom gledanja filmova i serija. Displej je zaista nešto posebno, i u stanju je da prikaže milione nijansi boja i ponudi zadivljujuće dinamičan kvalitet slike sa HDR10+ standardom. Uz 90Hz frekvenciju osvežavanja ekrana koju ćete obožavati, ekran poseduje izuetno glatke pokrete, pa tako svaki skrol i prelaz izgledaju impresivno.

Endless Edge displej nije samo prelep, već je i veoma funkcionalan. Zakrivljen ekran i veoma uska širina na Motorola Edge+ smartfonu pružaju optimalne proporcije za korišćenje jednom rukom i navigaciju, dok vam Edge Touch, deo novog MY UX softvera, dozvoljava da sami odredite nove načine na koje možete da vršite interakciju sa svojim uređajem, a ivice displeja mogu vam biti od velike koristi kada vam telefon nije u ruci, jer se aktiviraju kako bi pokazale status punjenja baterije, dolazeće pozive, alarme i notifikacije sa drugog kraja sobe. Unutar nove Moto Game funkcije, gejmeri mogu da okrenu telefon po strani i koriste dva prilagodljiva tastera koja su smeštena na gornjoj ivici ekrana kako bi dobili mogućnost igranja sa četiri prsta, baš kao na konzolama.

edge1.jpg

Motorola Edge+ ima najglasnije i najmoćnije stereo zvučnike na jednom smartfonu, plus precizna podešavanja za performanse profesionalnog kvaliteta i dublji i puniji zvuk. Za tehnologiju audio podešavanja zadužen je Waves, dobitnik Tehničke Grammy nagrade, kako bi vaša muzika, video i telefonski pozivi zvučali glasnije i čistije nego ikada pre. Rođen u muzičkim studijima, korišćen od strane audio inženjera, muzičkih, filmskih i televizijskih producenata, Waves na zvučnike telefona donosi sonične performanse profesionalnog kvaliteta na način na koji to ranije nikada nije bilo urađeno.

Sistem kamera na Motorola Edge+ smartfonu će vas približiti DSLR fotografijama i snimanju videa više nego ikada pre. Glavna kamera sa 108MP senzorom ima najveću rezoluciju na jednom Motorola smartfonu do sada. Sa Quad Pixel tehnologijom, ovaj senzor poseduje 4x veću osetljivost na svetlo kako bi bio u stanju da zabeleži neverovatno jasne i oštre fotografije u svim uslovima osvetljenja. Svestran sistem sa tri kamere pruža vam objektiv za sve vrste fotografija. Uhvatite više sa velike udaljenosti uz pomoć optičkog zuma visoke rezolucije na 8MP telefoto objektivu, stavite sve što želite u kadar zahvaljujući našem 16MP senzoru ultra-širokog ugla, ili se maksimalno približite onome šta slikate uz pomoć Macro Visiona.

Svi koji stvaraju sopstveni i originalni sadržaj obožavaće video mogućnosti koje donosi Motorola Edge+ i koja vam omogućava da snimate u 6K i stvarate zapanjujuće video snimke visoke rezolucije. Najnaprednija video stabilizacija u industriji kompenzuje zamućenost koju stvara pokret, menja fokus, pa čak i kombinuje OIS i EIS za bolji kvalitet snimanja videa u uslovima lošeg osvetljenja. Nova funkcija video snimanja vam čak dozvoljava da prilikom snimanja izvučete 20MP fotografiju iz video materijala. Kamera sistem poseduje intuitivne softverske opcije kao što je video portret mod, koji stvara predivan efekat zamućenost pozadine prilikom snimanja videa kako bi se fokus maksimalno okrenuo ka subjektu. Plus, dual OIS na glavnoj i telefoto kameri kompenzuje sve neželjene pokrete kamere kako bi svi snimci bili savršeno jasni i prepuni detalja bez obzira na sve probleme na koje naiđete.

Uz sve ove vrhunske performanse i 5G snagu, bila nam je potrebna baterija koja će izaći na kraj sa svim zahtevima korisnika, i zato smo odlučili da u ovaj telefon stavimo bateriju kapaciteta 5000 mAh – najveću bateriju na jednom 5G telefonu koji je trenutno dostupan na tržištu, a koja će vam pružiti dva puna dana korišćenja telefona. Za dodatnu lakoću korišćenja, Motorola Edge+ ima TurboPower žično i bežično punjenje, plus, možete da delite svoju bateriju sa drugim uređajima zahvaljujući bežičnom punjenju.

Posvećeni smo pružanju intuitivnih softverskih iskustava svim našim korisnicima. Ne postoje nezgodni softverski skinovi, duple aplikacije – samo gotovo fabrički Android 10. Izabrali smo da nadograđujemo Android jedinstvenim načinima da poboljšamo iskustvo korišćenja telefona. Zato sa modelom Motorola Edge+ predstavljamo My UX, kako bismo korisnicima dozvolili da prilagođavaju svoje iskustvo korišćenja telefona i učinili da ono bude još više intuitivno i lično, tako da sve radi onako kako vi želite. I sve je na jednom mestu, u Moto app.

edge2_8.jpg

My UX donosi sva sjajna Moto iskustva koja su korisnici već imali prilike da upoznaju i zavole, od aktiviranja baterijske lampe prostim pomeranjem šake do lansiranja kamere prostim pomeranjem zgloba. A sa modelom Motorola Edge+, pored novih interakcija sa zakrivljenim ekranom, My UX korisnicima dozvoljava da svoju muziku, video snimke i igre podignu na potpuno novi nivo prilagodljivim podešavanjima i naprednim kontrolama. Korisnici sada mogu da stvaraju sopstvene teme za telefon odabirom jedinstvenih fontova, boja, oblika ikona i animacija za čitač otiska prsta kako bi njihov telefon bio poseban i jedan u milion. My UX vam zaista daje kontrolu nad vašim mobilnim iskustvom.

Motorola Edge kompletira flegšip porodicu
Svi koji su zainteresovani da pređu na vrhunski 5G telefon po još pristupačnijoj ceni, Motorola Edge nudi neverovatne performanse, kameru i zabavu. Dobijate identičan 6.7-inčni Endless Edge displej i audio iskustvo kao i sa modelom Motorola Edge+. Ovaj telefon takođe dolazi sa moćnim sub-6 GHz 5G performansama, Qualcomm Snapdragon 765 mobilnom platformom, masivnom 4500 mAh baterijom i svestranim sistemom sa tri kamere koji sadrži 64MP glavni objektiv, 16MP ultra-široki objektiv sa Mcro Visionom i 8MP telefoto senzor.

Naša želja da stvorimo najbolji flegšip na tržištu zasniva se na pomeranju granica onoga šta je moguće kada su performanse i dizajn u pitanju, a veliku pomoć imali smo i u našem iskustvu i stručnosti i rešavanju ključnih bolnih tačaka sa kojma su se korisnici suočavali. Zato smo u praksu sproveli sve što smo naučili iz brojnih istraživanja koja su u fokusu imala potrebe korisnika. Motorola Edge+ i Motorola Edge su najbolji od najboljih, ali ovo je ujedno i samo početak svega onoga što imamo da ponudimo.

Dostupnost i cene
Motorola Edge+ i Motorola Edge će u Srbiji biti dostupni krajem maja po ceni od 124.990 rsd, odnosno 69.990 rsd.

Izvor: Motorola


Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Luka Neregistrovan korisnik
Samo me plaši da će mnogi da zakasni sa prodajom, već je 27 Maj, a ni traga ni glasa, a bilo je najavljeno - u prodaji krajem Maja!

Upoznajemo vas sa Motorola Edge i Edge+ telefonima (video)

Meizu 17 prikazan na zvaničnom renderu

10104
10105
10106
10107
10108
10109