Greška

Došlo je do greške.

Motorola Edge+ dolazi sa jedinstvenom memorijom

13.08.2020 17:58 | 0 Mobile
Motorola Edge+ dolazi sa jedinstvenom memorijom


Saopštenje za javnost

Jedan od glavnih aduta koji kod svakog telefona garantuje brzinu jeste RAM, a Motorola Edge+ donosi trenutno najnapredniju radnu memoriju koja može da se nađe u bilo kom telefonu danas.

Zahvaljujući integraciji DDR5 (LPDDR5) dinamičke radne memorije (DRAM) niske potrošnje, Motorolin novi premijum telefon, Edge+, donosi pun potencijal 5G korisničkog iskustva svim korisnicima.

Motorola je tesno sarađivala sa kompanijom Micron Technology kako bi omogućila da model Edge+ dostigne maksimalne 5G mrežne brzine koje zahtevaju najviše procesorske performanse, ali i memoriju i mrežni protok.

Sa 12GB najnaprednije Micron LPDDR5 dinamičke radne memorije, Motorola Edge+ pruža glatko iskustvo korišćenja bez ikakvih zastajkivanja. Novi premijum telefon maksimalno koristi veće brzine interneta i smanjeno kašnjenje prenosa podataka preko 5G mreže kako bi povećao performanse cloud aplikacija kao što su gejming i striming aplikacije.

Saradnja kompanija Motorola i Micron na modelu Edge+ donosi funkcije nove generacije

edge2_10.jpg


Fotografija


Motorola Edge+ poseduje jedan od najnaprednijih kamera sistema današnjice počevši sa 108MP Quad Pixel glavnom kamerom i optičkim zumom visoke rezolucije, do najbolje video stabilizacije koja se može naći na jednom telefonu danas kako bi korisnici mogli da zabeleže tačno ono što žele, i kako to žele. Micron LPDDR5 memorija pruža performanse koje poboljšavaju kapacitete telefona da vrši obradu slika i omogućava korišćenje Edge+ telefona bez ikakvih zastoja ili prekida u svakoj situaciji.

Gejming

Motorola je na nekoliko svojih telefona predstavila novu funkciju pod nazivom Moto GameTime. Ova funkcija automatski blokira sve one procese i notifikacije koje mogu da smetaju ili negativno utiču na gejming iskustvo - pritom davajući gejmerima pristup naprednim alatima i funkcijama koje igranje igara podižu na nov nivo.

 

Pogledajte još: Najnoviji Motorola premijum telefon Edge+ je stigao u Srbiju


Zabava

Zahvaljujući LPDDR5 memoriji, Motorola Edge+ vam dozvoljava da potpuno uronite u omiljene filmove i serije. Sa zakrivljenim “endless Edge” displejom dijagonale 6.7 inča, Motorola Edge+ prikazuje scene koje će vas ostaviti bez daha uz maksimalne uglove gledanja. Edge+ poseduje i dva moćna stereo zvučnika koji su zaduženi.

Micron LPDDR5 dinamička radna memorija dizajnirana je kako bi izašla u susret sve većoj potražnji za boljim performansama i nižoj potrošnji energije, a njeno integrisanje u Motorola Edge+ telefon stvorilo je jedinstven korisnički doživljaj, baš kao što je to Edge+ smartfon.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Testirali smo Philips Brilliance 499P9 32:9 SuperWide monitor (video)

Ovo je okvirni period objave i isporuke iPhone 12 linije

10104
10105
10106
10107
10108
10109