Greška

Došlo je do greške.

Motorola donosi desktop mod na određene Moto telefone

02.12.2020 20:27 | 0 Software/Web
Motorola donosi desktop mod na određene Moto telefone


Mnogi proizvođači su zakoračili na teritoriju kreiranja desktop moda za telefone, uključujući Samsung i Huawei, sa njihovim DeX i Miracast rešenjima. Sada izgleda da je i Motorola spremna da desktop mod omogući za svoje dolazeće telefone.

Naravno, za Motorolu nije nepoznata teritorija desktop moda za telefone. Kompanija je prvi put predstavila tehnologiju pre skoro deset godina sa Atrix 4G telefonom, koja je omogućila da povežete ili priključite uređaj na laptop format. To rešenje je bilo pomalo glomazno i pokazalo je da je u tom trenutku koncept bio preran za širu primenu.

Sada, međutim, izgleda kao da će dodeljeni Motorola desktop mod za kompanijine uređaje ponovo zaživeti. Tokom Qualcomm Summita, kratki video je prikazao Motorola uređaj priključen na zaseban monitor, a ukazuje na prozore slobodne forme i desktop iskustvo.

 

Pogledajte još: Motorola testira neobičnu brzinu osvežavanja od 105 Hz za svoj sledeći flagship telefonNarator u videu navodi da Motorola povećava mogućnost "multitaskinga na sledeći nivo u desktop modu" ... "omogućavajući vam da pažljivije pogledate sadržaj poput video zapisa, umetničkih dela i dokumenata na većem displeju". Ovaj vrlo kratki video snimak daje nam uvid u ono što izgleda kao pun taskbar, lebdeći prozori i on-screen miš.

Naravno, ne bi bilo čudno ukoliko bi Motorola ove godine predstavila premijum telefon, koji će u potpunosti iskoristiti ovaj desktop mod u nekom trenutku tokom 2021.

Izvor: 9to5google

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy Buds Pro slušalice će imati novi in-ear dizajn i poboljšani ANC

Qualcomm će predstaviti novi 7-series Snapdragon čipset početkom 2021. godine

10504
10505
10506
10507
10508
10509