Motorola Android smartfon jedinstvenog dizajna

Motorola nastavlja sa agresivnim nastupom na Android frontu. Kompanija je predstavila novi smartfon interesantnog formata. Radi se o modelu FLIPOUT, koji pokreće Android 2.1, "obogaćen" MOTOBLUR servisom koji omogućava korisnicima da budu u toku sa time šta njihovi prijatelji rade kombinacijom i objedinjavanjem sistema komuniciranja kao što su

Motorola nastavlja sa agresivnim nastupom na Android frontu. Kompanija je predstavila novi smartfon interesantnog formata. Radi se o modelu FLIPOUT, koji pokreće Android 2.1, “obogaćen” MOTOBLUR servisom koji omogućava korisnicima da budu u toku sa time šta njihovi prijatelji rade kombinacijom i objedinjavanjem sistema komuniciranja kao što su email i poruke. Što se telefona tiče, primetićete radikalne izmene dizajna, sa dva odvojena dela koji se mogu “nasložiti” jedan na drugi, rotirati i slično. Ima 2,8-inčni ekran osetljiv na dodir, rezolucije 320 x 240 piksela, kameru od 3 megapiksela, 512 MB interne memorije, microSD slot (uz telefon će se isporučivati kartica od 2 GB), GPS, digitalni kompas, FM radio, a tu su i USB, WiFi, Bluetooth 2.1, plus GSM 850/900/1800/1900, HSDPA 7.2 Mbps, EDGE i HSUPA 2.0 Mbps podrška. Dimenzije FLIPOUT smartfona iznose 67 x 67 x 17 milimetara, masa 120 grama, a u Evropi će postati dostupan do kraja meseca. Cena nije poznata.

Izvor: TC Magazine

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi