Greška

Došlo je do greške.

Motorola započela ažuriranje moto Z3 play modela na Android 9.0 Pie

26.02.2019 09:17 | 0 Mobile
Motorola započela ažuriranje moto Z3 play modela na Android 9.0 Pie


Motorola je započela ažuriranje moto Z3 play modela na Android 9.0 Pie. Nadogradnja softvera donosi važna poboljšanja i garantuje pametnije korisničko iskustvo koje će svakodnevnu upotrebu pametnih telefona učiniti bržom, sofisticiranijom i udobnijom. Korisnici u SAD će prvi dobiti najnoviju verziju najpopularnijeg operativnog sistema na svetu. Ažuriranje se očekuje u Srbiji za nekoliko nedelja.

Android 9.0 Pie donosi nekoliko značajnih unapređenja, kao što je, pre svega, nova intuitivna navigacija, putem koje korisnici upravljaju aplikacijama jednim dodirom dugmeta, a što je opcija koja je bila do sada dostupna samo kroz "moto experiences". Poboljšan je i režim rada "Ne ometaj" , zahvaljujući kojem vas niko neće uznemiravati tokom sastanaka, dok uz funkciju "Adaptive battery" , baterija se prilagođava vašim navikama i troši energiju samo na aplikacije koje najviše koristite. Opcija za deljenje ekrana je korisna za one koji istovremeno koriste nekoliko aplikacija. Tako da možete relaksirano slušati omiljene pesme dok čitate najnovije vesti.

Android 9.0 Pie dodatno omogućava korisnicima da vremenski ograniče korišćenje aplikacija, veb sajtova ili društvenih mreža pomoću funkcije App Timers. Kada vam ponestane vremena, telefon stopira aplikaciju i jedini način da uđete u nju je da se vratite u postavke i isključite tajmer. Na taj način telefon vodi računa o pravilnom i praktičnom korišćenju.

moto2_51.jpg


Android Pie takođe donosi redizajniranu opciju Quick Settings, pojednostavljene kontrole jačine zvuka, lakši način za upravljanje obaveštenjima i još mnogo toga. Konačno, tasteri za zvuk se mogu koristiti za podešavanje jačine zvuka obaveštenja i sadržaja koji se učitava.

Motorola moto Z3 play je deo inovativnog portfolia kompanije Motorola. Američki brend  je jedini na svetu koji je razvio uspešan modularni ekosistem. Pametni telefon poseduje bateriju sa kojom nesmetano funkcioniše i do 40 sati i 6" Full HD OLED displej. Fotografije su odlične čak i u uslovima slabog osvetljenja zahvaljujući senzoru za slabo osvetljenje od 12 MP i 5 MP senzoru dubine. Sa Android 9.0 Pie updejtom Motorola moto Z3 play će nastaviti da radi besprekorno sa svim moto  modovima.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei globalno predstavio MateBook 13 i MateBook 14 laptopove

Android dobio FIDO2 sertifikaciju za logovanje bez lozinki

10104
10105
10106
10107
10108
10109