Greška

Došlo je do greške.

Motorola sprema još jedan flagship sa najjačim Snapdragon čipsetom

06.01.2022 13:58 | 0 Mobile
Motorola sprema još jedan flagship sa najjačim Snapdragon čipsetom

 

Još u decembru Motorola je bila prva kompanija koja je objavila telefon sa najnovijim i najboljim čipsetom kompanije Qualcomm — Snapdragon 8 Gen 1. Nešto manje od meseca dana kasnije, navodno se već sprema da lansira svoj sledeći telefon sa pomenutim čipom, navodi tipster @stufflistings, prenosi 91mobile.

Za sada se dotični telefon zove Motorola Moto Edge 30 Pro, mada je neizvesno da li će biti zvanično ime na dan predstavljanja. Govoreći o tome, tipster navodi da je Motorola Edge 30 Pro već podvrgnut internom testiranju u brojnim azijskim zemljama, što znači da bi mogao biti lansiran u narednih par meseci. Telefon je čak prošao više od jedne sertifikacije do sada, što dodatno podržava ovo predviđanje.

Procureli Geekbench testovi ukazuju na Snapdragon 8 Gen 1 koji radi na 3,0 GHz, uparen sa 12 GB RAM-a. Štaviše, pokazalo se da telefon dolazi sa Androidom 12 direktno iz kutije, koji se dobro uklapa u njegove flagship specifikacije.

Ostala predviđanja o Motorola Edge 30 Pro uključuju veliku bateriju od 5.000 mAh, što nije iznenađenje, s obzirom da ovde govorimo o Motorola telefonu. Priča se i o podršci za brzo punjenje do 68W.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, postoje i spekulacije o kamerama na zadnjoj strani. Motorola Edge 30 Pro bi verovatno mogao doći sa glavnom kamerom od 50 MP ili 108 MP, koja će biti deo sistema trostrukog niza. Međutim, ne zna se mnogo o druge dve, kao ni o selfi kameri.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Instagram najavljuje tri nove opcije feeda (uključujući hronološki feed)

Neobični Samsung Flex S i Flex G prototipovi sklopivih uređaja prikazuju budućnost Fold i Flip preklopnih telefona

10104
10105
10106
10107
10108
10109