Greška

Došlo je do greške.

Motorola otkriva Moto G Power 2022 koji će koštati samo 200 dolara

17.11.2021 19:44 | 0 Mobile
Motorola otkriva Moto G Power 2022 koji će koštati samo 200 dolara

 

U postu na svom blogu, Motorola nam je dala detalje o predstojećem Moto G Power-u čija će cena biti već od 200 dolara. Budžetski telefon će imati kameru od 50 MP, ultra-široki ekran za gledanje sadržaja i najmanje 64 GB ugrađene memorije, mada će biti dostupna i opcija od 128 GB.

Kao i mnogi jeftini telefoni, Motorola je uspela da ugura veliku bateriju u Moto G Power. Ovog puta će biti uključena baterija od 5.000 mAh i trebalo bi da vam omogući da koristite svoj uređaj tri dana bez ijednog punjenja. Ako koristite uređaj za slušanje muzike, on će raditi 110 sati, gledanje videa je moguće 18 sati, a korišćenjem društvenih medija stalno na uređaju, baterija će trajati 17 sati, kažu iz Motorole.

Još jedna posebnost ovih jeftinih telefona je njihova sposobnost da imaju pristojnu postavku kamere. Novi Moto G Power uključuje glavni senzor od 50 MP sa Quad Pixel tehnologijom koja povećava osetljivost pri slabom osvetljenju za četiri puta. To znači da ćete čak i pri slabom osvetljenju dobiti prilično oštre i svetle slike. Tu je i namenska kamera Macro Vision koja vas dva i po puta približava subjektu fotografije, omogućavajući vam da snimite još više detalja. Ako želite da snimite fotografije sa prednje i zadnje kamere u isto vreme, to možete da uradite na Moto G Power telefonom sa režimom dvostrukog snimanja.

 

Pogledajte još: Moto Watch 100 je zvanično najavljen, nema WearOS i košta 100 dolara

Prostor za skladištenje na novom telefonu može biti malo tesan u zavisnosti od verzije koju kupite. Model od 200 USD dolazi sa samo 64 GB skladišnog prostora, dok nešto skuplja verzija od 250 USD uključuje 128 GB ugrađene memorije. Ako vam nakon ovoga i dalje treba više prostora, samo ubacite microSD karticu i dodajte do 512 GB dodatne memorije.

Telefon takođe uključuje 6,5” Max Vision HD+ ekran sa odnosom širine i visine 20:9 i brzinom osvežavanja od 90 Hz, što ga čini idealnim za igranje igara ili pregledanje veba. Uređaj takođe pokreće osmojezgarni procesor koji bi trebalo da mu omogući da se lako nosi sa većinom zadataka.

Otključan uređaj će moći da se kupi početkom naredne godine na Best Buy, Amazon.com i Motorola.com online prodavnicama.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Novi Gmail Material You vidžet konačno stiže

Predstavljeni Huawei Watch GT Runner, MateBook E, MateStation X i VR Glass 6DoF

10104
10105
10106
10107
10108
10109