Greška

Došlo je do greške.

Motorola najavljuje partnerstvo koje će povećati bezbednost njenih telefona

05.04.2021 16:57 | 0 Biznis IT
Motorola najavljuje partnerstvo koje će povećati bezbednost njenih telefona


Saopštenje za javnost

Motorola i globalni lider u mobilnoj bezbednosti, kompanija Zimperium, najavili su zajedničku saradnju sa ciljem da B2B korisnicima obezbede odbranu od najvećih i najčešćih mobilnih pretnji (MTD) preko ThinkShield for mobile platforme.

Bezbednost je uvek bila u srži svega što Motorola radi, a dodavanjem Zimperium rešenja u svoj portfolio, unapređuje već vodeće bezbednosno rešenje na Motorola uređajima zaštićenim ThinkShield for mobile platformom.

Dodavanjem Zimperium rešenja, ThinkShield for mobile će jedini koristiti zaštitu u realnom vremenu pogonjenu mašinskim učenjem i tako svojim korisnicima obezbediti najkompletnije bezbednosno rešenje na Motorola telefonima kako bi bili zaštićeni od fišinga, kako mobilnog, tako i mrežnog, kao i rizika koji predstavljaju maliciozne aplikacije i napadi.

Zimperium rešenja će štititi Motorola telefone na sledeće načine:

  • Korišćenjem veštačke inteligencije za odbranu od zero-day pretnji: pružajući zaštitu od „nepoznatog“ malwarea analiziranjem ponašanja uređaja
  • Zahvaljujući detekciji u realnom vremenu: Zimperium zIPS konstantno prati ponašanje uređaja; aplikacija radi unutar uređaja i ne zavisi od servera ili cloud rešenja
  • Implementacijom forenzike poslovnog nivoa: omogućavajući kompanijama da sprovode analize nakon napada
  • Pružajući naprednu analitiku koja obuhvata malware klasifikaciju, procene bezbednosti/privatnosti i izveštaje

moto2_131.jpg


Naš cilj sa ThinkShiled for mobile platformom jeste da nastavimo da štitimo naše B2B korisnike u svetu koji obiluje mobilnim pretnjama, ali i zahteva produktivnost, napredno upravljanje uređajima i servisne potrebe“, izjavio je Sudhir Chadaga, čelni čovek zadužen za strategiju u Motoroli i dodao:
„Partnerstvo sa kompanijom Zimperium dodaće ključni sloj bezbednosti našoj platformi i našim korisnicima pružiti prekopotrebnu sigurnost i mir“.

ThinkShield for mobile platforma nudi rešenja koja povećavaju produktivnost i štite osetljive podatke od mobilnih pretnji. ThinkShield for mobile prati četiri ključna principa: čist OS, bezbednost u dizajnu, uvek aktivno upravljanje i end-to-end pristup.

Veoma smo uzbuđeni što ćemo dodati vodeća Zimperium rešenja za aktivnu detekciju pretnji i virusa ThinkShiled for mobile platformi. Motorola korisnici sada mogu da unaprede zaštitu kritičnih poslovnih inicijativa koje omogućavaju mobilnih uređaji i značajno smanje procenat izloženosti svim potencijalnim rizicima“, izjavio je Akhil Bhutani, Stariji potpredsednik poslovnog razvoja u kompaniji Zimperium.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Ekran koji lebdi u vazduhu - minimalistički dizajn Samsung Neo QLED 8K televizora

Huawei P50 se pojavio na novim renderima (video)

10604
10605
10606
10607
10608
10609