Greška

Došlo je do greške.

Motorola je objavila Business Edition verzije Edge 20 i Edge 20 Lite telefona

03.09.2021 09:24 | 0 Mobile
Motorola je objavila Business Edition verzije Edge 20 i Edge 20 Lite telefona


Motorola dodaje Edge 20 i Edge 20 Lite u svoju listu Business Edition modela (na toj listi je već Edge 20 Pro). Ovi telefoni imaju isti hardver kao standardni modeli, ali stižu sa poboljšanim funcijama sigurnosti.

Neke od ovih tehnologija usu već dostupne na standardnim telefonima Edge 20 serije. To uključuje Lenovo ThinkShield tehnologiju, koja predstavlja paket hardverskih i softverskih tehnoloških funkcija za zaštitu od malware, phishing i mrežnih napada. Nedavno je Lenovo sklopio partnerstvo sa Zimperium-om kako bi poboljšao ThinkShield korišćenjem machine learning tehnika kako bi se nadgledao uređaj i analizirale bilo kakve pretnje.

 

Pogledajte još: Motorola Edge (2021) rastavljanje nam pokazuje unutrašnjost telefona (video)


Business Edition telefoni će dobijati dva velika ažuriranja operativnog sistema i tri godine sigurnosnih ažuriranja, a takođe su i Android Enterprise Recommended. Svi Recommended telefoni zadovoljavaju Google-ove zahteve učestvovanja u ovom programu i dobijaju sigurnosne zakrpe u roku od 90 dana.

Tu je još i konstantni onlajn mod uz "Zero-touch" - mogućnost daljinskog logovanja i kontrole telefona. Pored toga, Ready For omogućava pristup aplikacijama telefona na računaru i lako prebacivanje fajlova između dve platforme.

Motorola Edge 20 series Business Edition telefoni se mogu naći na Motorola Enterprise sajtu. Potrebno je istaći da ovi modeli nisu dostupni u individualnoj prodaji, već se prodaju masovno kao telefoni za preduzeća.

Izvor: GSMArena

 

 Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Pristupačni TCL L10 Pro stiže sa Unisoc čipom i 4000mAh baterijom

Huawei Nova 9 bi mogao biti predstavljen krajem septembra

10104
10105
10106
10107
10108
10109