Greška

Došlo je do greške.

Motorola i Novak spremaju potpuno novu generaciju šampiona u Srbiji

08.09.2021 13:20 | 0 Biznis IT
Motorola i Novak spremaju potpuno novu generaciju šampiona u Srbiji


Saopštenje za javnost

Novak Đoković Fondacija je održala u Beogradu prvu u nizu od četiri uvodne radionice za roditelje polaznika „Teniske akademije Novak“ – u okviru posebnog programa fondacije – "Putem šampiona".
    
Program "Putem Sampiona" je nastao u želji da se pruzi podrška i razumevanje roditeljima dece danas malih, a sutra velikih šampiona i asova sporta. Namenjen je roditeljima ne samo polaznika Akademije koji se bave tenisom , već i dece koja treniraju ostale sportove – u Srbiji i na međunarodnom nivou. Neka od najvećih imena i legendi našeg sporta, stručnjaka i roditelja podeliće sa polaznicima radionica  svoje znanje, iskustvo i pouke koje su izvukli iz svog puta ka šampionskom postolju. Zvanični partneri programa u Srbiji su renomirane kompanije Motorola i Lacoste.
    
“Uvereni smo da sve što kroz ovaj program budemo podelili sa roditeljima može u mnogo čemu da im pomogne u ključnim tačkama i pri donošenju odluka  tokom procesa odrastanja njihove dece kroz sport, i pruži pravu podršku koja je deci neophodna!” ističe Ana Jovanović, autorka programa  “Putem šampiona” povodom početka programa.

“Kao fondacija najboljeg tenisera i sportiste sveta, verujemo da je važno pratiti svoje snove, kao i da je sport - pre svega - prava osnova za razvoj dece u zdrave, srećne i uspešne mlade ljude, koju god profesiju izabrali,” kaže Maja Kremić, direktorka “Novak Đoković Fondacije”.
            
“Motorola se uvek nalazila na čelu svih inovacija, i svojom željom da poveže ljude i pruži im mogućnost da osnaže svoje živote, ali i živote drugih. Iskrena želja za promenom utkana je u temelje kompanije i zato nam je velika čast da budemo deo projekta Putem šampiona jer verujemo u pozitivne promene i važnost toga da one moraju krenuti, ne samo od pojedinca, već celog društva,” izjavio je Vladimir Ostojić, menadžer prodaje za Adriatic region.

Radionice će biti organizovane redovno za roditelje dece-polaznika “Teniske akademije Novak” a u perspektivi i za one koji svoju decu podržavaju i prate na njihovom sportskom putu od malih nogu i širom Srbije i sveta. Početne četiri radionice će prethoditi velikom javnom panelu koji će biti održan tokom septembra, na kojem se očekuje učešće nekih od najslavnijih imena naše i svetske sportske trenerske profesije – kao i Novaka Đokovića lično.      
      
Program „Putem šampiona“ Novak Đoković Fondacije, predstavljen u čast Međunarodnog dana sporta ove godine – jedinstven je po tome što pruža važnu podršku roditeljima budućih sportista u vidu edukativnog programa i šire pomoći u njihovom osnaživanju u ovoj posebno zahtevnoj ulozi. Prepoznat i podržan od strane sve većeg broja eminentnih stručnjaka iz oblasti sporta, sportske psihologije i zdravlja – ovaj projekat će nastaviti da na ovaj i druge načine unapređuje razvoj ekosistema bavljenja sportom od najmlađeg uzrasta, i da važan podstrek roditeljima u praćenju prvih sportskih koraka kroz igru, na putu sreće, ispunjenosti i uspeha svojih mališana.

Izvor: NDF

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Lenovo ima dva nova Android 11 tableta

Oppo sprema premijum telefon sa dve 50MP kamere u saradnji sa Kodakom

10604
10605
10606
10607
10608
10609