Greška

Došlo je do greške.

Motorola G82 recenzija - prvi ovogodišnji model Motorola G serije

31.07.2022 21:46 | 0 Mobile
Motorola G82 recenzija - prvi ovogodišnji model Motorola G serije

 

Ako bi za nekoliko prethodnih godina trebali da izdvojimo  seriju telefona koja je najviše puta predstavljana na Benchmarku, onda bi to bez ikakve sumnje bila Motorolina G serija: rekli bismo onako na prvu, bezbroj predstavnika serije uređaja namenjenih srednjoj – ali i nižoj klasi od kako sve ređe viđamo E seriju uređaja ovog proizvođača.

Danas je na tapetu Motorola G82 5G, prvi ovogodišnji model G serije: možda će se neko zapitati kako kada smo predstavljali G31 i G41 na našem kanalu i naravno, sajtu. Pa, u pitanju su modeli predstavljeni krajem prošle godine, nisu na primer imali stereo zvučnike čiji izostanak smo ne mali broj puta zamerali – a sada imamo priliku da vidimo šta donosi ovogodišnja G serija.

Po sredi je telefon srednje kategorije, rekli bismo negde u klasi Xiaomi Redmi Note 11 Pro serije sa kojim celi vrlo veliki broj zajedničkih karakteristika. A odmah da kažemo, ima i istovetan Snapdragon 695 čipset – pa ovo može biti i trenutak u kome će deo publike prestati da gleda dalji tok ove recenzije. Malo šale ali ima i istine... jer realno, u ovom cenovnom razredu od oko 40 hiljada dinara mogu se pronaći sjajni prošlogodišnji uređaji i dokle god ih bude na lageru, ovogodišnji predstavnici srednje kategorije uređaja su naspram njih jednostavno – autsajderi.

Pogledajmo koliko može: Motorola G82 recenzija je pred vama...

 

Xiaomi Mi 13 i Snapdragon 8 Gen2, dobitna kombinacija na pomolu

Android korisnici se u rekordnom broju prebacuju na iPhone

10104
10105
10106
10107
10108
10109