Greška

Došlo je do greške.

Motorola Edge od avgusta je dostupan i u Srbiji

29.07.2020 13:54 | 2 Mobile
Motorola Edge od avgusta je dostupan i u Srbiji


Saopštenje za javnost

Motorola Edge je idealan telefon za sve koji traže naprednu tehnologiju u svakoj bitnoj kategoriji, ali su isto tako ozbiljno posmatraju i finansijski trenutak kupovine telefona.

Svi koji su zainteresovani da pređu na vrhunski 5G telefon po još pristupačnijoj ceni, Motorola Edge nudi neverovatne performanse, kameru i zabavu.

Motorola Edge poseduje identičan 6.7-inčni Endless Edge displej i neprikosnoveno audio iskustvo koje se može naći na modelu Edge+, ali po znatno nižoj ceni.

Ovaj telefon takođe dolazi sa moćnim sub-6 GHz 5G performansama, Qualcomm Snapdragon 765 mobilnom platformom, masivnom 4.500 mAh baterijom i svestranim sistemom sa tri kamere koji sadrži 64MP glavni objektiv, 16MP ultra-široki objektiv sa Macro Vision-om i 8MP telefoto senzor, što ga čini pravim premijum modelom za sve koji brinu o svom budžetu.

A tu je još i 6GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje vaših omiljenih filmova, muzike i fotografija.

Sa Motorola Edge telefonom inženjeri su savili displej više nego ikada pre. Novi Endless Edge displej obmotava se gotovo 90 stepeni oko obe strane telefona i donosi dijagonalu od 6.7 inča kako bi stvorio iskustvo za pamćenje prilikom gledanja filmova i serija. Displej je zaista nešto posebno, i u stanju je da prikaže milione nijansi boja i ponudi zadivljujuće dinamičan kvalitet slike sa HDR10+ standardom. Uz 90Hz frekvenciju osvežavanja, ekran poseduje izuetno glatke pokrete, pa tako svaki skrol i prelaz izgledaju impresivno.

Endless Edge displej nije samo prelep, već je i veoma funkcionalan. Zakrivljen ekran i veoma uska širina na Motorola Edge smartfonu pružaju optimalne proporcije za korišćenje jednom rukom i navigaciju, dok Edge Touch, deo novog MY UX softvera, dozvoljava korisnicima da sami odrede nove načine na koje žele da vrše interakciju sa svojim uređajem, a ivice displeja mogu biti od velike koristi kada telefon nije u ruci, jer se aktiviraju kako bi pokazale status punjenja baterije, dolazeće pozive, alarme i notifikacije sa drugog kraja sobe. Unutar nove Moto Game funkcije, gejmeri mogu da okrenu telefon po strani i koriste dva prilagodljiva tastera koja su smeštena na gornjoj ivici ekrana kako bi dobili mogućnost igranja sa četiri prsta, baš kao na konzolama.

edge2_9.jpg

Još jedna velika prednost ovog modela je to što ne postoje nezgodni softverski skinovi, duple aplikacije – samo gotovo fabrički Android 10. Sa modelom Edge, Motorola predstavlja i My UX - kako bi korisnici mogli da prilagođavaju svoje iskustvo korišćenja telefona i učinili da ono bude još više intuitivno i lično, tako da sve radi onako kako oni žele. I sve je na jednom mestu, u Moto app.

My UX donosi sva sjajna moto iskustva koja su korisnici već imali prilike da upoznaju i zavole, od aktiviranja baterijske lampe prostim pomeranjem dlana do lansiranja kamere prostim pomeranjem zgloba. A sa modelom Motorola Edge, pored novih interakcija sa zakrivljenim ekranom, My UX korisnicima dozvoljava da svoju muziku, video snimke i igre podignu na potpuno novi nivo prilagodljivim podešavanjima i naprednim kontrolama. Korisnici sada mogu da stvaraju sopstvene teme za telefon odabirom jedinstvenih fontova, boja, oblika ikona i animacija za čitač otiska prsta kako bi njihov telefon bio poseban i jedan u milion. My UX vam korisnicima zaista daje kontrolu nad celokupnim mobilnim iskustvom.

Naša želja da stvorimo najbolji flegšip na tržištu zasniva se na pomeranju granica onoga šta je moguće kada su performanse i dizajn u pitanju, a veliku pomoć imali smo i u našem iskustvu i stručnosti i rešavanju ključnih bolnih tačaka sa kojma su se korisnici suočavali.

Zato smo u praksu sproveli sve što smo naučili iz brojnih istraživanja koja su u fokusu imala potrebe korisnika - ali ovo je ujedno i samo početak svega onoga što kompanija Motorola ima da ponudi svojim korisnicima.

Dostupnost i cene

Motorola Edge će u Srbiji biti dostupan početkom avgusta po ceni od 69.990 rsd.

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Svetska potrošnja na 5G infrastrukturu gotovo je udvostručena u 2020. godini

Testirali smo LG Nanocell 55NANO913NA 4K TV (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109