Greška

Došlo je do greške.

Motorola će se u 2019. godini fokusirati na Moto G seriju

08.10.2018 12:32 | 5 Mobile
Motorola će se u 2019. godini fokusirati na Moto G seriju


Poput mnogih proizvođača Android telefona, Motorola ima nekoliko smartfona i serija u svojoj proizvodnoj liniji, kako bi zadovoljila različite potrebe, očekivanja i budžet korisnika. Motorola X/Z serije su originalno dizajnirane kako bi privukle korisnike sa nešto više novca i kojima su bitne performanse, dok su E i G linije bile namenjene korinicima "na budžetu".

Međutim, izgleda da Motorola planira da se tokom 2019. godine fokusira na Moto G liniju. Ovo sugeriše najnoviji tvit dojavljivača Evana Blassa (@evleaks), koji je na Twitteru objavio da će se naredne godine Motorola fokusirati na Moto G liniju i da se očekuje veliki broj telefona iz ove serije.


Ne propustite test: Motorola Moto G6 (Video)


Ovo će uključivati standardni Moto G Play, kao i Plus i Power modele. Detalji o ovim telefonaima su i dalje nepoznati. Takođe, nije jasno zbog čega Motorola planira da se odluči na ovakav potez (ukoliko su glasine istinite) i napravi pauzu u objavi skupljih linija.

Moto G linija, iako je deo srednjeg tržišnog segmenta, pokazala se kao izuzetno popularna tako da ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi se Motorola zaista i odlučila na potez da naredne godine ovoj seriji uređaja da primat.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

maxy Novi član postova: 29
Dobar marketing sve prodaje na globalnom tržištu. Xiaomi nije dovoljno zastupljen, već ga kupuju pre svega oni koji poznaju materiju. A njih je relativno malo.
ivanbass1 Član postova: 7133
U 2018. ne moze ni da pridje.
U 2017 su mogli da se porede Moto(tj. Lenovo) midrange i Xiaomi, sada je zbog chipseta razlika prevelika(razlika je bila velika i prosle godine, baterija, podrska i cena na strani Xiaomi modela), a cene za G6 i G6 Plus su preterane. Xiaomi low-end ima chipset koji ide u Moto(Lenovo) midrange.
Moto One Power je odlican fon, ako sa njim izadju na globalno trziste i cena bude ~250e, imaju konja za trku
Sa trenutnom ponudom i nadolazecim Moto One sa najavljenom cenom od 30k u Srbiji, a hardverom kao u Mi A1, nemaju sta da traze.
Edit:
U odnosu na ostale proizvodjace, na globalnom trzistu, su odlicni.
blue Član postova: 2077
Realno, Motorola sa E i G serijom je jedna od retkih koja je mogla da stane na crtu xiaomi telefonima. Gledajući na odnos uloženo/dobijeno.

AMD bi uskoro mogao objaviti Radeon RX 570/580 naslednike

NZXT predstavlja novu N7 Z390 matičnu ploču

10104
10105
10106
10107
10108
10109