Greška

Došlo je do greške.

Moto Z3 Play renderi pokazuju postojanje dodatnog tastera

29.05.2018 19:29 | 0 Mobile
Moto Z3 Play renderi pokazuju postojanje dodatnog tastera


Moto Z3 Play bi trebao biti Motorolin najbolji telefon iz srednjeg segmenta za ovu godinu, a sada se pojavio set procurelih rendera, pred objavu telefona zakazanu za 6. jun u Brazilu.

Novi renderi otkrivaju dosta o dolazećem telefonu, a ovo uključuje duži ekran sa zakrivljenim ivicama, a pretpostavka je da displej ima 18:9 odnos stranica.

moto2_34.jpg

Poleđina telefona ima Moto Mod magnetni interfejs, a izgleda da će prva generacija Moto Modova biti kompatibilna sa najnovijom generacijom Moto Z3 uređaja. Zanimljivo je da Z3 Play ima sjajnu poleđinu, što sugeriše da je u pitanju staklo ili plastika.

Senzor otiska prsta je pomeren, pa se više ne nalazi s prednje strane telefona, nego sa strane uređaja - na power tasteru. Pored ovoga, tu je i potpuno novi taster s leve strane telefona. Za sada nije poznato čemu ovaj taster služi, ali se pretpostavlja da bi mogao biti press-hold taster za Google Assistant/Moto Actions.

moto3_14.jpg

Na kraju, s prednje strane, u donjem delu telefona, je smešten Motorola logo. Ovo je postalo sve manje uobičajeno kod aktuelnih telefona, s obzirom na to da su donji okviri postali izuzetno uski i nisu pogodni za smeštanje brenda ili logoa.

Izvor: GSMArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Svi iPhone modeli za 2019. godinu će imati OLED panele

WhatsApp grupni audio i video pozivi pristižu pojedinim Android korisnicima

10104
10105
10106
10107
10108
10109