Greška

Došlo je do greške.

Moto Z3 ili Motorola One Power? Saznaćemo već 2. avgusta

29.06.2018 10:16 | 0 Mobile
Moto Z3 ili Motorola One Power? Saznaćemo već 2. avgusta


Motorola je objavila tizer video koji najavljuje događaj za medije, koji će se održati 2. avgusta u Čikagu. U opisu videa se ističe da nas očekuje potpuno novi način povezivanja, streamovanja, preuzimanja podataka, video razgovora i drugog.

Kompanija nije istakla šta će biti predstavljeno na ovom događaju, ali najlogičniji kandidati su Moto Z3 i/ili Motorola One Power. O ova dva uređaja smo imali dosta informacija prethodnih meseci.


U međuvremenu, pojavili su se renderi još jednog motorola telefona, pod nazivom Motorola One. Ovaj model ne bi trebalo mešati sa Motorola One Power modelom, jer se radi o još jednom Android One uređaju koji će biti objavljen u budućem periodu, ali koji ima veoma male razlike u odnosu na Motorola One Power.

motorola2_2.jpg

Kao što znamo, Motorola One Power će biti prvi dostupan Android One uređaj sa izrezom u ekranu. Novi telefon, koji se pojavio, je Motorola One i mogao bi biti predstavljen u isto vreme kada i One Power. Izuzev kamere, nema velikih vidljivih razlika između dva telefona. Takođe, donji okvir je malo manji na regularnom Motorola One modelu.

Specifikacije Motorola One telefona nisu poznate, ali se sugeriše da bi mogle biti slične One Power varijanti.

Izvor: XDA

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple patentirao transfer podataka udaranjem iPhone-a o iPhone

Alcatel 1 Android Go stiže u julu za samo 89 dolara

10104
10105
10106
10107
10108
10109