Moto G prve generacije uskoro dobija Lollipop update

Vlasnici prve generacije Moto G telefona neće morati da čekaju previše dugo na Lollipop ažuriranje, nakon što su nedavno ovo ažuriranje dobili Moto G2 vlasnici.

Moto G druge generacije je iznenađujuće brzo dobio Android 5.0 Lollipop ažuriranje, brže čak i od nekih Nexus uređaja. Iako su se vlasnici prve generacije Moto G telefona možda osetili zapostavljeno ni oni neće morati da čekaju previše dugo na Lollipop ažuriranje. Motorola je objavila apdejt na svojoj Motorola Update Services aplikaciji, gde sada stoji: “Ovo ažuriranje je neophodno kako bi se omogućili budući apdejti vašeg uređaja na Android 5.0 Lollipop”. Za sada nije poznato kada će ažuriranje uslediti, ali svakako neće proći previše vremena dok korisnici Moto G telefona prve generacije ne počnu da dobijaju Lollipop na svojim telefonima.Izvor: GSMArenaSve najzanimljivije vesti vezane za Android 5.0 Lollipop, možete pogledati na Android 5.0 Lollipop hub-u, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi