Greška

Došlo je do greške.

Moto Z4 specifikacije ukazuju na kraj ove serije telefona?

22.04.2019 13:50 | 0 Mobile
Moto Z4 specifikacije ukazuju na kraj ove serije telefona?


U nekim prošlim vremenima, Motorolinu armiju premijum telefona je predvodio Moto X, a od kada je Lenovo peuzeo kompaniju tu ulogu je preuzela Moto Z linija, potisnuvši Moto X u gornji srednji segment. Sada izgleda da je i Moto Z linija na svom putu da možda bude zamenjena. Ovo sugerišu i procurele specifikacije Moto Z4 telefona, koje svakako ne spadaju u premijum segment.

Motorola još uvek  nije objavila telefon koji bi se takmičio sa premijum modelima kao što su Samsung Galaxy S10, Huawei P30, ili čak LG G8 ThinQ. Kompanijin poslednji "flegšip" je bio Moto Z3 iz 2018 godine, koji je i u tom trenutku imao specifikacije modela iz 2017. Najveća karakteristika telefona je bila podrška za 5G preko Moto Mods dodatka, ali ostatak specifikacija je jedva bio dovoljan da se takmiči čak i sa prošlogodišnjim premijum modelima.

 

Pogledajte još: Motorola prva omogućava povezivanje na 5G mrežu


Moto Z4, prema svemu sudeći, u potpunosti odustaje od premijum sektora a sugeriše se da će umesto Snapdragon 800 ili čak 700 serije čipova, ovaj telefon koristiti Snapdragon 675. Sajt 91mobiles, koji nam donosi ove informacije nije saznao količinu memorije i skladišnog prostora telefona, ali moguće je očekivati 4GB/6GB RAM-a i 64GB ili 128GB skladište.

Oni koji se nadaju da bi kamera mogla biti ono što će telefon izdvojiti i pomeriti ga ka premijum segmentu, mogli bi se razočarati saznanjem da se očekuje samo jedan kamera senzor na poleđini. Doduše, on će biti 48MP i moći će da kreira 6MP ili 12MP fotografije. Prednja kamera bi trebalo da ima 25MP senzor, ali bez nekih dodatnih funkcija.

Moto Z liniju definišu Moto Mods dodaci, koji će i Moto Z4 modelu dati 5G mogućnosti u budućnosti, a ostaje da se vidi da li će ovaj ekosistem ići u korist Motorole ili će i Moto Z serija postati deo istorije kompanije.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung odložio Galaxy Fold objavu u Kini

Microsoftov Anaconda Xbox naredne generacije bi mogao biti napredniji nego PlayStation 5

10104
10105
10106
10107
10108
10109