Greška

Došlo je do greške.

Moto Z4 render pokazuje izrez u obliku kapljice i jednu kameru na poleđini

21.03.2019 12:40 | 0 Mobile
Moto Z4 render pokazuje izrez u obliku kapljice i jednu kameru na poleđini


Motorola je prošlog avgusta objavila Moto Z3 premijum telefon, ali s obzirom na to da je uređaj stigao sa Snapdragon 835 čipom (umesto sa SD845), vreme je za nadogradnju ranije nego uobičajeno. Kompanija već radi na nasledniku, a Moto Z4 će imati Snapdragon 855 čipset. Sada se pojavio render koji otkriva dizajn telefona.

Fotografija pokazuje da će Moto Z4 imati tanke okvire, a u vrhu displeja se nalazi izrez u obliku kapljice. Na poleđini su primetni pogo pinovi, što potvrđuje Moto Mods podršku. Takođe, fotografija potvrđuje samo jednu kameru na poleđini telefona, što je poprilično iznenađujuće za 2019. godinu. Kamera će koristiti 48MP senzor kompanije Sony.

 

Pogledajte još: Detaljne specifikacije Motorola One Vision telefona


Moto Z4 nema senzor otiska prsta na poleđini, što sugeriše da će biti ugrađen ispod ekrana. Ostale karakteristike, koje fotografija potvrđuje, jeste da su tasteri za paljenje i zvuk smešteni s desne strane, u dnu je 3.5mm priključak za slušalice.

Telefon sličnog izgleda, za koji se sugerisalo da je Moto Z4 Play, se pojavio u januaru, ali izvor najnovije fotografije ističe da Motorola nema planove da ove godine objavi Play varijantu u Z seriji. To znači ili da je Z4 Play render lažan, ili da je Motorola obustavila rad na telefonu.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei veštačka inteligencija 2.0

Windows 7 će porukama obaveštavati korisnike o prestanku sigurnosnih ažuriranja

10104
10105
10106
10107
10108
10109