Greška

Došlo je do greške.

Moto G Stylus (2022), Moto Edge 30 Ultra, Moto Austin, zvanični renderi procureli na mreže

20.11.2021 16:36 | 0 Mobile
Moto G Stylus (2022), Moto Edge 30 Ultra, Moto Austin, zvanični renderi procureli na mreže

 

Motorola se sprema da lansira tri nova pametna telefona. Neki mogući detalji pametnih telefona pod kodnim imenom Motorola Milan, Motorola Rogue i Motorola Austin pojavili su se na mreži kroz službene rendere. Međutim, tačan vremenski okvir lansiranja ovih pametnih telefona još nije poznat. Nazivi Milan i Rogue su navodni kodni nazivi za Moto G Stylus (2022) i Moto Edge 30 Ultra. Marketinško ime Motorola Austin modela još nije poznato. Renderi pokazuju da bi Moto G Stylus, kao što ime govori, takođe imao podršku za olovku i namenski slot.

91Mobiles je podelio rendere pomenutih Motorola pametnih telefona. Prvi od tri rendera pametnih telefona koje je podelila publikacija je Moto G Stylus (2022). Pametni telefon, prema izveštaju, ima interni kodni naziv „Milan“ i nosi broj modela XT2211DL. Kao što je ranije pomenuto, reklo bi se je da pametni telefon dolazi sa podrškom i namenskim slotom za olovku. Moto G Stylus (2022) bi takođe trebalo da ima unapred instaliranu aplikaciju Moto Note. Renderi prikazuju pametni telefon u crnoj boji sa gradijentom.

Što se tiče dizajna, renderi pokazuju da bi Moto G Stylus (2022) mogao dobiti ravan ekran sa izrezom za selfi kameru. Ekran je prikazan sa tankim okvirima i debelom bradom. Za desnu stranu pametnog telefona se kaže da ima skener otiska prsta ugrađen u dugme za napajanje, zajedno sa dugmetom za jačinu zvuka. Ovaj telefon je prikazan sa pravougaonim modulom kamere na zadnjem panelu koji sadrži tri senzora i blic. Gravura na modulu nagoveštava da bi mogao dobiti primarni senzor od 50 megapiksela. Renderi takođe pokazuju olovku, ali njen slot nije vidljiv.

 

Ne propustite: Moto G200 je stigao sa Snapdragon 888+ procesorom po veoma privlačnoj ceni

Renderi za drugi pametni telefon navodno su za Motorola Edge 30 Ultra. 'Rogue' mu je interno kodno ime i njegovi renderi prikazuju trostruku zadnju kameru, smeštenu u jedinstveni eliptični modul zajedno sa blicem i mikrofonom. Moto Edge 30 Ultra naizgled ima metalnu šasiju sa staklenim panelima sa obe strane. Na desnoj strani pametnog telefona bi trebao da ima taster za jačinu zvuka i dugme za napajanje. Na prednjoj strani je prikazan sa ravnim ekranom sa centralno postavljenom rupom za selfi kameru. Ostatak pametnog telefona nije bio vidljiv na renderima.

Poslednji pametni telefon na listi je internog kodnog naziva „Ostin“, a maloprodajni naziv pametnog telefona još nije otkriven. Reklo bi se da je proizvod budžetskog ili srednjeg ranga, na osnovu njegovog dizajna. Motorola Austin je prikazan sa trostrukom zadnjom kamerom zajedno sa blicem smeštenim u pravougaoni modul. Gravura na pametnom telefonu sugeriše da bi mogao dobiti primarni senzor od 50 megapiksela, dok je sa prednje strane ravni ekran pametnog sa centralno postavljen izrezom u vidu rupe za selfi kameru i značajno debelom bradom. Motorola Austin je prikazan su plavoj boji.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Specifikacije Vivo V23e 5G pojavile se na Geekbenchu

WhatsApp radi na reakcijama na poruke za svoju Android aplikaciju

10104
10105
10106
10107
10108
10109