Montecito problemi

Uprkos skorašnjim najavama iz kompanije Intel da sve teče po planu sa novom linijom Montecito procesora, izgleda da se ne odvija baš sve po prvobitnim Intelovim planovima. Naime, prve najave su bile dosta optimistične, te se govorilo o tome kako predstoji lansiranje već tokom tekućeg kvartala sa C0 stepingom, povećanjem brzine na 1.8 GHz, be

Uprkos skorašnjim najavama iz kompanije Intel da sve teče po planu sa novom linijom Montecito procesora, izgleda da se ne odvija baš sve po prvobitnim Intelovim planovima. Naime, prve najave su bile dosta optimistične, te se govorilo o tome kako predstoji lansiranje već tokom tekućeg kvartala sa C0 stepingom, povećanjem brzine na 1.8 GHz, bez Foxton tehnologije. Međutim ispostavilo se da ne teče sve po planu – potrebna je promena stepinga na Dx, pri čemu će se procesori plasirati na tržište najranije tokom maja. Mešutim tu lošim vestima nije kraj – očekuje se smanjenje keš memorije, a od najavljenog skoka na 1.8 GHz sa 1.6 GHz nema ništa. Po svemu sudeći novi procesori neće sadržati ni Foxton. Preostaje nam da sačekamo drugi kvartal i predstavljanje samih proizvoda.

Izvor: The Inquirer

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi