Greška

Došlo je do greške.

Moder kreirao vodeno hlađeni PlayStation 4 Pro (video)

19.02.2020 12:00 | 0 Games
Moder kreirao vodeno hlađeni PlayStation 4 Pro (video)


Uređaji koje koristimo mogu se s vremena na vreme pregrevati, a kao rezultat ovoga proizvođači često implementiraju različita rešenja u borbi protiv zagrevanja - uključujući ventilatore i provodne cevi za toplotu. Međutim, ponekada ni ova rešenja nisu dovoljna, što je YouTuber-a i modera JMAGG-a navelo da kreira svoje rešenje.

Kako bi se izborio sa problemima zagrevanja, JMAGG je svoj PlayStation 4 Pro modifikovao i opremio ga je prilagođenim vodeno hlađenim rešenjem. Jedna od mana vodeno hlađenih sistema (čak i kada su PC uređaji u pitanju) jeste što zauzimaju značajno više prostora u poređenju sa ventilatorima. S druge strane, prednost je u tome što korisnicima omogućava hlađenje određenih oblasti kojima je potrebno rashlađibanje, kao što su CPU ili GPU.


JMAGG ističe da zbog ovih razloga njegov PS4 sistem ne predstavlja PlayStation 4 tipičnog izgleda. Ono što je bitno, funkcionalnost vodenog hlađenja je omogućila da PS4 Pro radi bez problema i pregrevanja u optimalnim brzinama rada.

Ovo rešenje neće biti jeftino za one koji se odluče da ga prilagode svojim PS4 sistemima. JMAGG ističe da ga je mod koštao oko 1000 dolara i bilo mu je potrebno nekoliko nedelja za sastavljanje. Naravno, veličina i kompaktnost PS4 konzole su takođe žrtvovani zarad boljeg hlađenja sistema.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


OnePlus serija bi konačno mogla dobiti pravu vodootpornost

Samsung Galaxy A51 recenzija (video)

10404
10405
10406
10407
10408
10409