Greška

Došlo je do greške.

Mobius serija ventilatora pravi razliku u promaji vašeg kućišta

08.09.2022 14:44 | 0 Hardver
Mobius serija ventilatora pravi razliku u promaji vašeg kućišta

Cooler Master Mobius ventilatori su projektovani sa ciljem da se ostvari perfektan balans tišine u radu i vrhunskog rashladnog učinka, pa su kao poručeni za zahtevne korisnike i entuzijaste.

Bolje balansirani sa većim protokom vazduha

Dizajn srpasto oblikovanih propelera koristi potpuno redizajniranu osnovu i vezu pojedinačne lopatice sa bazom kučišta osovine motora. Time je postignuto strukturno ojačanje u cilju podizanja performansi rada i potpune eliminacije vibracija uz  potpunu stabilnost rada. Unutrašnji prstenasti okvir koji se nalazi spojen sa propelerima, raspolaže zakošenim otvorima koji povećavaju protok vazduha uz pomoć indukovane sile pritiska.

Buka u radu ventilatora je fino podešena na nivo ispod 22.6 dB pri čemu performanse ni za pedalj nisu žrtvovane. Mobius serija je dizajnirana imajući na umu želju za postizanjem ultimativnih rashladnih performansi uz minimalnu buku i maksimalan učinak u radu.

Povezani propeleri čine strukturu ventilatora jačom, stvarajući efekat stabilne rotacije i usmereni protok vazduha. Pored toga je upotrebljen unapređeni ležaj motora sa redizajniranim sitemom podmazivanja koji vraća ulje u sam ležaj što u kombinaciji gustog lubrikanta obezbeđuje vrhunske performanse i dug radni vek ventilatora.

Morbius_Cooler_Master_vent_2.jpg

Mobius serija ventilatora biće dostupna u dve verzije: Mobius 120 i Mobius 120 ARGB sa maksimalnim brojem obrtaja od 2050-2400 obrtaja u minuti.

Ventilatori će biti dostupni počev od danas, a zanimljivost je da stižu uz petogodišnju garanciju.

Više informacija možete pronaći na sledećim linkovima:

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/mobius-120

https://www.coolermaster.com/catalog/coolers/case-fan/mobius-120p-argb

Saopštenje za javnost

iPhone 14 serija je stigla: Sve novine i razlike u odnosu na prethodnu generaciju

NASA posle više od 20 godina unapređuje hardver svog računara za navigaciju kroz svemir

10203
10205
10206
10207
10208
10209