Greška

Došlo je do greške.

Mobilna Spotify aplikacija će uskoro moći da pušta korisnikovu kompletnu listu muzike

07.12.2020 11:59 | 0 Software/Web
Mobilna Spotify aplikacija će uskoro moći da pušta korisnikovu kompletnu listu muzike


Spotify je jedan od vodećih servisa za streaming muzike, a mobilna aplikacija ovog servisa je jedna od najviše preuzimanih za Android i iOS uređaje. Svojim korisnicima, servis omogućava streaming velikog broja albuma. Međutim, ono u čemu je mobilna verzija servisa zaostajala za desktop aplikacijom jeste mogućnost puštanja muzičkih fajlova koji se nalaze u korisnikovoj biblioteci/listi uskladištenoj na uređaju.

Sada je dojavljivač Jane Manchun Wong na Twitteru sugerisala da bi Spotify aplikacija uskoro mogla dobiti mogućnost da detektuje i importuje korisnikovu lokalnu muziku. Screenshot prikazuje opciju u mobilnoj aplikaciji "Show device files", uz opis "Show all audio files on your device in Your Library". Nije poznato da li ovaj screenshot stiže iz neobjavljene bete za Spotify aplikaciju, ili je otkriven i pokrenut u aktuelnoj verziji javne aplikacije.

 

Pogledajte još: Spotify je od sada dostupan i u Srbiji!


Ova funkcija bi omogućila korisnicima mobilne Spotify aplikacije da uživaju u svojoj kompletnoj kolekciji muzike, a sve preko jedne aplikacije umesto da se koriste drugi Android ili iOS muzički plejeri za njihove druge pesme ili liste muzike.

Za sada nije poznato kada će ova funkcija postati dostupna korisnicima, ali se sada bar zna da je u pripremi i da se očekuje.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Skice za OnePlus 9 Pro pokazuju dve velike kamere na poleđini, imaće i jednu prednju kameru

Samsung bi tokom 2021. godine mogao predstaviti tri nova savitljiva telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509