Mnogi Acer Iconia Tab tableti ostaju bez Jelly Beana

Možda zato što je ASUS ažurirao svoje Transformer Pad Infinity i Transformer Prime tablete, svi su očekivali da i Acer takođe ažurira svoju postojeću liniju tablet uređaja na Jelly Bean. Međutim, to se neće desiti. Ova kompanija je odlučila da samo Iconia Tab A700 model dobije najnovij

Možda zato što je ASUS ažurirao svoje Transformer Pad Infinity i Transformer Prime tablete, svi su očekivali da i Acer takođe ažurira svoju postojeću liniju tablet uređaja na Jelly Bean. Međutim, to se neće desiti. Ova kompanija je odlučila da samo Iconia Tab A700 model dobije najnoviju verziju Androida, i samo će pratiti ažuriranja firmvera za A210 i A510 modele. Svi ostali vlasnici Acer-ovih tablet uređaja će morati da se zadovolje sa Android 4.0 Ice Cream Sandwich verzijom, pa će prema tome brojni tableti kao što su Iconia Tab A100, A200 i A500 ostati bez nadogradnje na Jelly Bean.

Acer Iconia Tab Jelly bean

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi