Misteriozni Canon fotoaparat na Svetskom prvenstvu

Kada uparite ljubav prema fudbalu i foto opremi, onda možete da primetite nešto čudno pored terena. Naime, misteriozni fotoaparat je često viđen (istina ispod pokrivača) na ovom Svetskom prvenstvu.

Kada uparite ljubav prema fudbalu i foto opremi, onda možete da primetite nešto čudno pored terena. Naime, misteriozni fotoaparat je često viđen (istina ispod pokrivača) na ovom Svetskom prvenstvu. Ističe se da se fotograf uvek nalazi na istom mestu, a da je fotoaparat pokriven (što se obično radi kako bi se zaštito od kiše), dok ostali fotoaparati nisu jer kiše nema. Na osnovu objektiva se može utvrditi da je u pitanju Canon fotoaparat, ali osim toga preciznijih detalja nema. Glasine o izlasku druge generacije Canon EOS 7D fotoaparata postoje već par godina, iako smo u par navrata pokušavali da pojasnimo da je tržište za ovaj model sada mnogo manje nego kada se pojavio prvi 7D. Ipak, ukoliko je u pitanju zaista 7D Mark II, sigurni smo da je odličan izbor za fotografisanje fudbala, obzirom da crop senzor efektivno “uvećava” domet objektiva, a uz 7D ime svakako idu i odlične mogućnosti fokusiranja i veliki broj snimljenih fotografija u sekundi. Na kraju krajeva, takmičenja ovog tipa obično i služe da bi se na terenu testirali novi modeli fotoaparata tokom profesionalne primene.
Izvor: Canon Rumors

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi