Greška

Došlo je do greške.

Mini-LED u punom sjaju - Hisense 75U9GQ TV recenzija

21.01.2022 19:59 | 0 Multimedija
Mini-LED u punom sjaju - Hisense 75U9GQ TV recenzija

 

Kada smo početkom prošle godine napravili presek onoga što nas očekuje u 2021. po pitanju televizora i novih tehologija, stvari su izgledale vrlo interesantno i to je trebala biti godina u kojoj smo nakon par godina relativne stagnacije trebali da vidimo velike promene napred u realnim modelima koje je moguće kupiti na tržištu.

Kada saberemo utiske, pomalo smo i razočarani, ne toliko što novih modela nije bilo, koliko zbog činjenice da nam se na testu našao samo jedan mini LED model, LG-ev, dok su ostali potpuno zakazali. Tako smo ovaj možda i najznačajniji novitet, koji će u narednom periodu postati osnova brojnih modela, videli samo u jednoj izvedbi i nismo bili u prilici da steknemo pravi utisak o tome koliki potencijal mini LED zapravo ima. Ok, bila je čudna godina, dobavljivost mnogih uređaja je bila očajna, pa je i to deo razloga zašto su neki modeli i kasnili na domaće tržište, a upravo takav slučaj je i sa TV-om na današnjem testu.

Hisense U9GQ, koji predstavlja perjanicu ponude ove kompanije, je najavljen za prošlu godinu i očekivali smo ga u septembru-oktobru, ali je pristigao tek par dana pred kraj godine, pa eto ima čast da bude prvi TV koji testiramo u 2022. i prilika da godinu otvorimo u velikom stilu.

Kad kažem velikom, mislim to bukvalno, jer nam se na testu našla 75” verzija ovog modela sa impresivno velikim ekranom, ali i još impresivnijom kutijom u koju on staje bez rasklapanja postolja, pa smo imali utisak da unosimo klavir u redakciju, a ne TV.

No, završio je nekako na našoj polici, testirali smo ga, merili i uživali gledajući razne sadržaje, pa evo naših utisaka: https://youtu.be/-WsVJ9zpujA

 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Veliko ažuriranje za OnePlus 9 i OnePlus 9 Pro donosi gomilu noviteta

OnePlus 10R sa Dimensity 9000 čipsetom, stiže u drugom kvartalu

10304
10305
10306
10307
10308
10309