Greška

Došlo je do greške.

Minecraft Earth dostupan u Early Access fazi (Video)

13.11.2019 18:40 | 0 Games
Minecraft Earth dostupan u Early Access fazi (Video)

 

Microsoft je Minecraft Earth igru učinio dostupnom korisnicima iOS i Android uređaja u Sjedinjenim Američkim Državama u okviru early acces faze, tako da je sada moguće instalirati igru i istraživati njen virtuelni svet.

Microsoftov Minecraft Earth Twitter nalog objavio je vest u utorak ujutru, a linkovi za download igre se mogu pronaći na Minecraft Earth stranici

Microsoft je pokrenuo Minecraft Earth u maju u vodu zatvorene Beta verzije. Sada korisnici putem svojih mobilnih telefona mogu istraživati svoj komšiluk u Augmented Reality stilu, skupljajući Minecraft blokove i druge predmete koje mogu koristiti za svoje građevine. Građevine su zapravo male Minecraft scene koje možete postaviti na čvrste ravne površine i dalje razvijati.Povezana vest: Minecraft Earth dostupan u Early Access fazi (Video)


One ne moraju biti napolju, već ih možete postaviti i na predmete u kući, poput npr. kućište vašeg PC-a. Još uvek nije jasno da li će biti moguće praviti ogromne građevine kakve smo viđali u originalnoj igri, ili će one biti ograničene na razumne dimenzije. 

Za uživanje u igri potreban je Android telefon sa Android 7 Nougat sistemom ili iPhone sa iOS 10 ili novijim, kao i Microsoft ili Xbox Live nalog i pristup prodavnici.

Izvor: PC World

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook ispravio bug koji automatski uključuje kameru

Da li ste Windows 10 pripremili za zimske uslove rada?

10404
10405
10406
10407
10408
10409