Greška

Došlo je do greške.

Microsoftovo Skype ažuriranje dodaje SMS poruke, OneDrive deljenje fajlova i drugo

26.01.2019 14:57 | 0 Software/Web
Microsoftovo Skype ažuriranje dodaje SMS poruke, OneDrive deljenje fajlova i drugo


Microsoft isporučuje veliko Skype ažuriranje, koje dodaje mnoštvo novih mogućnosti i poboljšanja. Najvažnija je mogućnost primanja SMS poruka u Skype-u, ali samo ako imate Skype Number uz podešen Caller ID.

Još jedna važna nova funkcija je mogućnost deljenja fajlova sa OneDrive-om direktno iz Skype razgovora. Opcija je moguća zahvaljujući novom dodatku, kojem se može pristupiti klikom na "+" Add-ins taster u razgovoru.

Neke druge promene uključuju novi Contacts panel, koji bi trebalo da omogući Skype korisnicima više kontrole i dodatne opcije za prilagođavanje kontakata. Moguće je čak dodati telefonski broj postojećem kontaktu iz profila prijatelja.


Pogledajte još: Microsoft objavio live captions i prevode za Skype i PowerPoint


Takođe, Skype sada predlaže ljudima da se povežu sa "People You May Know", u korisničkim chatovima. Nova akcija omogućava Skype korisnicima da brže započnu razgovor jednostavnim dugim pritiskom na ikonu aplikacije. Akcija omogućava Skype korisnicima da odu u svoje nedavne razgovore, započnu novi poziv ili čak promene svoj status.

Kada je reč o korišćenju podataka, Skype sada omogućava da izaberete Wi-Fi ili celularnu mrežu kada aplikacija automatski preuzima fotografije, ili možete izabrati da ih uopšte ne preuzimate.

Potrebno je napomenuti da je SMS funkcija dostupna samo u SAD. Takođe, neka od ovih poboljšanja, kao što su prečice za aplikacije, dostupne su samo na Android uređajima.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije 

Komentari

0 Dodaj komentar

Facebook integriše Messenger, WhatsApp i Instagram infrastrukturu

Nokia 1 Plus render i specifikacije

10504
10505
10506
10507
10508
10509