Greška

Došlo je do greške.

Microsoftovi fanovi potpisuju peticiju da se sačuva Surface Phone

07.07.2018 17:41 | 2 Mobile
Microsoftovi fanovi potpisuju peticiju da se sačuva Surface Phone


Protekla nedelja je bila burna za Microsoftov Project Andromeda, odnosno Surface Phone. Prvo je izveštaj sa sajta The Verge sugerisao da je Andromeda pravi proizvod koji se približava objavi, da bi se potom pojavili drugi izveštaji koji su isticali da će telefon verovatno biti otkazan.

Sada fanovi uzvraćaju udarac. Peticija pod nazivom "Pokažimo Microsoftu da zahtevamo Surface Phone ili Andromeda" osvanula je na sajtu Change.org, a pokrenuo ju je Zachary Hinski. U trenutku pisanja, peticija je dobila preko 4000 potpisa. Ovo je odličan odziv, s obzirom na to da je peticija pokrenuta pre 48 sati, a posebno kada se zna da se radi o proizvodu koji još nije zvanično potvrđen.

Iako je naslov vesti prilično jasan, opis peticije objašnjava šta je njen cilj:

"Svi ljubitelji Windows telefona žele da Microsoft objavi Surface Phone, odnosno Surface Andromeda Phone Project, koji je u poslednje vreme procureo kao telefon koji se može pretvoriti u tablet. Započeo sam ovu peticiju kako bih utvrdio koliko bi ljudi kupilo ovaj telefon ukoliko ga Microsoft objavi. Ja sam ne bih imao ništa protiv da platim 799-999 dolara za ovaj telefon, ukoliko bi izgledao poput onoga na renderima i iz procurelih informacija", istakao je Hinski.


Pogledajte još: Pojavili se novi Surface Phone renderi


Uzimajući u obzir brojne procurele informacije, Microsoft je prilično misteriozan o projektu. Cena ispod 1000 dolara je možda previše što se očekuje od Microsofta, s obzirom na to da se očekuje da će Samsung Galaxy X - koji je takođe ima savitljivi/sklopivi dizajn - imati cenu blizu 2000 dolara.

Razlozi za potpisivanje peticije se kreću od Windows Phone nostalgije, do ljubavi prema Surface brendu i iskrenog uverenja da Andromeda može biti proizvod koji će promeniti stanje na tržištu.

Ostaje da se vidi i da li će ova peticija imati nekog uticaja i da li će je Microsoft uopšte primetiti i poslušati povratne informacije korisnika.

Izvor: TheNextWeb

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |

a na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

desp Član postova: 7567
Može taj telefon da bude i najbolji na svetu, ali šta vredi kad nema valjani softver da ga pokrene...

Android ima ogromno tržišno učešće, ali iOS i dalje donosi više novca developerima

Bench Arhiva: Test Sony-Ericsson W550i

10104
10105
10106
10107
10108
10109