Greška

Došlo je do greške.

Microsoftove Android aplikacije su sve popularnije

28.10.2019 11:30 | 0 Software/Web
Microsoftove Android aplikacije su sve popularnije


Microsoftove aplikacije za Android sve više dobijaju na popularnosti, a sada je kompanijina "Link to Windows" alatka zauzela vodeću poziciju na Google Play Store-u u Top Free kategoriji.

Ovo dostignuće je objavljeno na Twitteru, od strane vođe Microsoft Mobile Experiences & Essential Products tima, koji je zadužen i za razvoj Your Phone prateće aplikacije. Prema grafikonima, Microsoft je sada ispred popularnih aplikacija kao što su Facebook Messenger, TikTok, WhatsApp Messenger i Snapchat.

Potrebno je istaći da ova statistika nije zasnovana samo na broju preuzimanja aplikacije. Google statistika ističe da je Microsoftova aplikacija instalirana preko 10 miliona puta, dok Facebook Messenger ima preko milijardu preuzimanja sa Play Store-a.

 

Povezana vest: Microsoft Word za Android ima preko milijardu instalacija


Your Phone aplikacija, na primer, se nudi preinstalirana na Windows 10 uređajima, dok Android verzija stiže već ugrađena u Samsungove najnovije premijum telefona, kao što je Galaxy Note10. Ovakav pristup svakako pomaže Microsoftovim aplikacijama za Android da postanu popularnije.

Izvor: Softpedia

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi Mi CC9 Pro stiže 5. novembra, imaće pet kamera

Mozilla je najavila podršku za ekstenzije u novom Firefoxu za Android

10504
10505
10506
10507
10508
10509