Greška

Došlo je do greške.

Microsoftova Your Phone aplikacija sinhronizuje fotografije, poruke i obaveštenja sa korisnikovim računarom

04.07.2019 11:30 | 0 Software/Web
Microsoftova Your Phone aplikacija sinhronizuje fotografije, poruke i obaveštenja sa korisnikovim računarom


Microsoftova Your Phone aplikacija omogućava sinhronizovanje poruka, obaveštenja i fotografija sa korisnikovog telefona na PC. Aplikacije je prvo bila dostupna Windows Insiderima, a sada je tu prva javna verzija.

Potrebno je instalirati Your Phone na Windows 10 PC, kao i Companion aplikaciju na Android telefon (OS verzije 7.0+) i potom ih povezati. Fotografije sa telefona će se pojaviti u galeriji aplikacije, a moguće je jednostavno njihovo prevlačenje na PC.

SMS porukama se takođe izvorno rukuje, čak i kada su u pitanju grupni razgovori. Moguće je čitanje i kucanje poruka na velikom ekranu i tastaturi. Uskoro će korisnicima biti omogućeno i slanje fotografija preko MMS-a.

microsoft2_9.jpg


Obaveštenja sa telefona se takođe prikazuju na računaru, ali trenutno ne postoji opcija odgovaranja na ova obaveštenja. Verzija za Insidere sadrži funkciju koja prikazuje ekran telefona, omogućavajući kucanje odgovora na obaveštzenja sa PC-a.

Your Phone aplikacija je dostupna u Microsoft Store-u, a korisnicima pristiže postepeno pa je možda neće svi videti u istom trenutku. Microsoft ističe da će svima biti dostupna do kraja nedelje.

Izvor: Microsoft

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei Mate 30 render sugeriše okrugli kamera modul, 5x optičko zumiranje

Objavljen i Redmi K20 Pro Avengers Limited Edition

10504
10505
10506
10507
10508
10509