Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov tečniji proces ažuriranja kreće sa najnovijom zakrpom

11.10.2019 16:10 | 0 Software/Web
Microsoftov tečniji proces ažuriranja kreće sa najnovijom zakrpom


Sa najnovijim ažuriranjem, Microsoft testira manje napadan proces instaliranja novih funkcija, sa manje restartovanja i ukupno bržim procesom instaliranja Windowsa 10.

Windows 10 version 1909, poznat i kao 19H2, stiže kasnije ove godine a već znamo glavne karakteristike koje će implementirati, zahvaljujući testiranju u okviru Windows Insider programa.

Radi se o manjem ažuriranju, a najveća izmena će biti obaveštenja, gde će "Manage notifications" opcija biti dodata u Action Center. Biće moguć prikaz liste obaveštenja, kao i konfigurisanje ili gašenje obaveštenja za specifične aplikacije u Action Center-u.

Druge izmene uključuju mogućnost brzog kreiranja Calendar događaja iz taskbara. U File Exploreru, polje za pretragu će pokretati Windows Search. Tu su i poboljšanja za bateriju i bolje raspoređivanje učitavanja između više procesorskih jezgara.

 

Pogledajte još: Windows 10 preview omogućava Android pozive na PC-u


Ažuriranje će biti isporučeno na jednostavniji način i mnogo brže, zbog svoje veličine. Takođe, neće zahtevati restartovanje sistema. Ovo važi za one koji koriste May 2019 Update. Za one koji imaju starije verzije Windowsa 10, ažuriranje će se instalirati kao prethodne verzije i trajaće nešto duže.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Prototip PlayStation 5 konzole se pojavio u videu

Xiaomi radi na telefonu sa 120Hz ekranom i 5x telefoto kamerom

10504
10505
10506
10507
10508
10509