Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov Surface Phone bi mogao pokretati desktop Windows aplikacije

12.02.2018 16:33 | 4 Mobile
Microsoftov Surface Phone bi mogao pokretati desktop Windows aplikacije


Već neko vreme kruže glasine o tome da Microsoft radi na Surface Phone uređaju, međutim najnovija glasina je zanimljiva bez obzira na to da li koristite iPhone ili Android telefon. Sugeriše se da bi Surface Phone mogao imati sposobnost da pokreće desktop aplikacije.

Ovo bi moglo omogućiti da Microsoft pretvori Surface Phone u ultimativni moćni uređaj. Kompletna enterprise i poslovna industrija bi mogla preći na Surface Phone, odbacujući iPad kao preferirani model.

Pokretanje izvornih Windows 10 aplikacija na telefonu bi otvorilo i mogućnost pravog portabilnog gejminga. Microsoft navodno radi na na dva sloja za aplikacije, pod nazivom RAIL i VAIL. RAIL je Remote Application Interface Layer dok VAIL predstavlja Virtualized Application Interface Layer.

RAIL bi Surface Phone-u omogućio da pokreće izvorne Win32 aplikacije, dok bi VAIL pokretao Win32 aplikacije preko virtuelnog servera.

Izvor: TweakTown

markosimicx Novi član postova: 79
Pa dobro vise kada ce taj Surface tel.... pre neki dan nesto trazio za lumiu 1020 i slucajno naletim na neke stare postove vezano za surface tel koji su objavljeni jos 2012., pa 6 godina se prica o tom telefonu aman vise a ako ga konacno predstave po meni to treba da bude neka "ozbiljnija revoluciija" ili bar evolucija... preko glave mi je vise android ima ih svuda lepo bi bilo da se predstavi nesto drugacije...
Sasa012 Član postova: 453
Bolje da se ne trude da to objavljuju.To sto ce moci da pokrece win 32 aplikacije sa tamo nekog servera nije nikakav "VAU" efekat.To vec postoji na HP Elite x3 Bundle i dan-danas se nije pokazalo kao super solucija,a uz to ce se i sigurno naplacivati.
nayotau Novi član postova: 46
To je trebalo da urade odmah n apočetku, pa ne bi imali toliko problema... doduše, bojim se da će im trebati fon sa mnogo jačim hardverom od onih Lumija ako hoće da se na njemu koristi većina win32 aplikacija... malo koji telefon danas bi mogao da pokreće aplikacije poput Photoshop-a, 3D Studio Max-a isl.... ja bih iskreno voleo da im pođe za rukom, ali nisam siguran koliko je isplativo. Telefoni će im koštati kao i Surface laptopovi i biće samo za odabrane

Litecoin bi mogao postati omiljena kriptovaluta kriminalaca

Apple, LG i Valve investiraju u firmu za OLED mikrodispleje na VR i AR uređajima

10104
10105
10106
10107
10108
10109