Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov Edge browser za Android prevazišao očekivanja

25.06.2018 13:00 | 0 Software/Web
Microsoftov Edge browser za Android prevazišao očekivanja


Microsoftov Edge mobilni pregledač nastavlja da ostvaruje nova dostignuća na Android platformi. Aplikacija je dostigla milion preuzimanja na Google Play Store-u u decembru 2017. godine, što je bio prilično bitan rekord za Microsoftov pregledač.

Šest mesci kasnije, Microsoft Edge sada ima preko pet miliona preuzimanja, što predstavlja još veće dostignuće na Android aplikaciji. Ukoliko se ovakav trend nastavi i ljudi budu i dalje preuzimali i koristili Microsoft Edge na svojim Android uređajima, ne bi bilo iznenađenje ukoliko bi pregledač dostigao 10 miliona preuzimanja do kraja godine.


Pogledajte još: Dropbox omogućava pregled još više tipova fajlova pre njihovog preuzimanja

Za one koji nisu upoznati s onim što donosi Microsoft Edge, ovaj mobilni browser je uglavnom namenjen tome da donese konstantno iskustvo pregleda internet sadržaja za Windows 10 korisnike. Pored ovoga, Edge ima i čitač QR kodova, glasovnu pretragu i solidan InPrivate mod koji omogućava korisnicima da surfuju ikognito, a aplikacija ne čuva istorijat pretrage.

Pored ovoga, treba istaći da Microsoft prilično redovno ažurira Edge. Oni koji žele da isporobaju Edge, mogu ga preuzeti preko Google Play Store stranice.

Izvor: PhoneArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Intel Z390 čipset neće biti nov, već prerađeni Z370?

Apple demantuje: iOS ipak nema bezbednosnu grešku?

10504
10505
10506
10507
10508
10509