Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov Chromium Edge pregledač je dostupan za preuzimanje

16.01.2020 11:09 | 0 Software/Web
Microsoftov Chromium Edge pregledač je dostupan za preuzimanje


Microsoft od danas nudi svoj novi Edge browser, koji je dostupan za preuzimanje za Windows, Mac i druge platforme. Novi Edge je zasnovan na Chromium projektu otvorenog koda, koji ga u tom smislu čini sličnim Google Chrome-u.

Kompanija je novi Edge najavila u decembru 2018. godine, kada je odlučila da odbaci razvoj sopstvenog endžina i prebaci se na Chromium kodiranje. Nakon više od godinu dana testiranja novi Edge je konačno spreman, a prva stabilna verzija za Windows i Mac je dostupna ovde.

Oni koji koriste Windows 10 bi trebalo da dobiju Edge kao ažuriranje, tokom narednih meseci. Proces migracije na novi browser će započeti u naredim nedeljama, a prvi će ga dobiti Insideri i Windows Release Preview članovi.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge uskoro zvanično stiže na Linux


Kada su u pitanju funkcije i nove karakteristike, Edge sinhronizuje lozinke, favorite i podešavanja za različite uređaje. Bing pretraživač sada omogućava da se nagrade zarade samo putem pretragfe sadržaja. Collections sekcija je ugrađena u Edge, kao i set alatki za učenje i priostup. Ugrađen je i Internet Explorer mod, za slučaj da morate da pristupite sajtu koji to zahteva.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Radeon RX 5950 XT i RX 5800 XT su se pojavili u EEC bazi

Huawei Mate Xs bi mogao biti jeftiniji nego Mate X

10504
10505
10506
10507
10508
10509