Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov Chromium Edge je sada dostupan za Windows 7 i Windows 8

20.06.2019 13:50 | 0 Software/Web
Microsoftov Chromium Edge je sada dostupan za Windows 7 i Windows 8


Microsoft je omogućio da se Edge browser zasnovan na Chromium-u testira na Windows 7 i Windows 8 sistemima. Objava stiže dva meseca nakon što se Chromium Edge prvi put pojavio na Windowsu 10 i mesec dana nakon pojave na macOS-u. Microsoft će za početak nuditi dnevne Canary buildove, a uskoro planira i podršku za nedeljni Dev kanal. Instalaciju je moguće preuzeti sa Microsoft Edge Insider sajta.

"Iskustvo korišćenja i karakteristike Edge-a na prethodnim verzijama Windowsa su uglavnom iste kao i kod Windowsa 10, uključuijući dolazeću podršku za Internet Explorer mod za poslovne korisnike", ističe Microsoft Edge tim. Iako će većina funkcija biti ista, dark mod izostaje a Microsoft pominje da ne postoji podrška za AAD logovanje.

 

Pogledajte još: Microsoft objavio Chromium Edge Browser Alpha za Windows 10 korisnike


Microsoft još uvek testira Chromium Edge pregledač na Windows 10, macOS i sada starijim Windows platformama i još uvek nije poznato kada će ga kompanija ponuditi širem krugu korisnika. Edge će biti dostupan za Windowes 7 i pored toga što kompanija planira da od narednog januara prestane sa podrškom ove verzije operativnog sistema.

Izvor: The Verge

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Vivo Super FlashCharge tehnologija puni 4000mAh telefon za 13 minuta

OnePlus 7 Pro će uskoro dobiti sedam novih karakteristika

10504
10505
10506
10507
10508
10509