Greška

Došlo je do greške.

Microsoftov pregledač Edge je sada dostupan u beta verziji za Linux

05.05.2021 16:33 | 0 Software/Web
Microsoftov pregledač Edge je sada dostupan u beta verziji za Linux

 

Danas je Microsoft objavio svoj Edge pretraživač u Beta kanalu za Linux, a na Dev kanalu dostupan je od kad je lansiran prošle godine. To znači da ako koristite Linux ili čak Chromebook, možete da testirate stabilniju verziju pregledača.

Ako odlučite da ga preuzmete, dobićete Edge 91. Preglednik je zapravo postavljen na Beta kanal prošle nedelje. Ima gomilu manjih novih funkcija, kao što je opcija „Trenutna stranica“ pri štampanju PDF-ova, Favoriti koji se sinhronizuju sa Edge Application Guard i nove boje tema koje možete da koristite za personalizaciju Edge-a.

Postoje i druge stvari koje je Microsoft predstavio u svom najnovijem ažuriranju Edge Beta. Na primer, pregledač je sada dostupan insajderima koji koriste HoloLens 2. Postoje i nove funkcije kupovine koje vam pomažu da pronađete ponude i slično, a Math Solver je takođe nov.

 

Pogledajte još: Microsoft Edge uskoro će ponuditi podrazumevanu integraciju za Office i Windows Search

Što se tiče Linux stvari, mnogo je toga nedavno dodato samo da bi se postigao paritet sa pregledačem na Windows-ima i MacOS-ima. Na primer, upravo je dobio podršku za Microsoft nalog. Pomoću te kritične funkcije možete da sinhronizujete istoriju, lozinke, omiljene itd, sa telefonom i drugim računarima.

Jedna stvar koju Microsoft nije rekao je, kada će Edge biti dostupan za Linux na stabilnom kanalu. Prema rasporedu izdanja, Edge 91 će svima biti objavljen 27. maja. Ipak, to ne znači da će i verzija za Linux tada biti dostupna. Na posletku, Edge za Linux dostupan je na kanalu Dev kanalu već otprilike sedam meseci.

Izvor: XDA-Developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Pojavila se informacija o paleti boja predstojećeg Samsung Galaxy S21 FE telefona

Counterpoint predviđa isporuku 310 miliona TWS slušalica u 2021.

10504
10505
10506
10507
10508
10509