Greška

Došlo je do greške.

Microsoft: želimo da dobijemo svaku situaciju protiv Google-a

17.07.2015 13:55 | 3 Biznis IT
Microsoft: želimo da dobijemo svaku situaciju protiv Google-a

Nije tajna da su Microsoft i Google žestoki protivnici u većini poslovanja u kojima su aktivni, uprkos činjenici da rade zajedno s vremena na vreme. Međutim, kada je u pitanju Office industrija, borba postaje sve interesantnija sa Google-ovim najnovijim aktivnostima.

U svom govoru na WPC 2015 događaju u Orlandu, Microsoft-ov COO Kevin Tarner opisao je Google-ove planove da se takmiči protiv Microsoft Office-a kao veliko samopouzdanje i rekao partnerima da "moraju da pobede svaku situaciju protiv Google-a".

Tarner je spomenuo i neke od nepoštenih praksi koje Google sprovodi, što je pomalo čudno, jer od kako je Satja Nadela preuzeo Microsoft, retko su se mogle čuti takve izjave. Microsoft je u novembru 2012. godine pokrenuo kampanju protiv Google-a nazvanu Scroogled koju je prošle godine Satja Nadela ukinuo, a sada ponovo čujemo neke oštrije tonove.

Google pristao da doda podršku za pretragu u Microsoft Edge-u

Izvor: Softpedia

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

kasno marko na kosovo stize Neregistrovan korisnik
Google je vec dobio tu borbu, em ima svoj office (za ne toliko zahtevne korisnike) em moze da pokrece MS Office (u Crome OS-u i Android-u, a uskoro i u samom Chrome browser-u).
aleksa92 Član postova: 284
bezveze....

Objavljeni sistemski zahtevi za NBA 2K16

Problemi u Batman: Arkham Knight neće biti rešeni sve do jeseni

10604
10605
10606
10607
10608
10609