Greška

Došlo je do greške.

Microsoft želi tastaturu sa displejem nalik na Apple Touch Bar

23.11.2016 09:35 | 0 Hardver
Microsoft želi tastaturu sa displejem nalik na Apple Touch Bar

Apple je prošlog meseca objavio novi MacBook Pro laptop sa Touch Bar trakom koja korisnicima daje jedinstveni metod unosa. Izgleda da je i Microsoft bio blizu da objavi proizvod sa svojom verzijom tastature sa sekundarnim ekranom. Patent koji je primetio MSPU pokazuje da je Microsoft dizajnirao tehnologiju koja omogućava da tastatur bude opremljena sekundarnim displejem koji bi mogao da igra nekoliko uloga, među kojima bi bile i tekstualne sugestije kako bi se poboljšalo kucanje na način kao što je to urađeno kod telefona.

Patent je nazvan "tastatura sa displejem osetljivim na unos", a patent je popunjen još 25. jula, iako to ne znači da je Microsoft u tome bio prvi. Apple jeste objavio MacBook Pro laptop opremljen Touch Bar trakom prošlog meseca, ali je kompanija najverovatnije radila na njemu tokom cele prošle godine.

U sekciji pregled patenta, Microsoft objašnjava način na koji bi radila njegova tastatura opremljena sekundarnim displejem, a metod se ipak razlikuje od Apple-ovog kao što možete videti na fotografiji. Microsoft-ova tastatura ne mora nužno da bude za laptopove, već je prvenstveno namenjena desktop računarima.

Microsoft: Apple će objaviti MacBook sa ekranom osetljivim na dodir

Izvor: MSPU

Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 

 

Komentari

0 Dodaj komentar

Conan Exiles Early Access dostupan od 31. januara, pogledajte najavni trejler (video)

Microsoft CEO: Windows Phone će biti ultimativni mobilni uređaj

10203
10205
10206
10207
10208
10209