Greška

Došlo je do greške.

Microsoft za 2021. godinu sprema Office paket koji ne zahteva pretplatu

24.09.2020 16:49 | 0 Software/Web
Microsoft za 2021. godinu sprema Office paket koji ne zahteva pretplatu


U blog objavi, koja najavljuje narednu verziju kompanijinog Exchange Servera, Microsoft je jednom rečenicom nagovestio zanimljive promene za one koji ne vole da plaćaju pretplatu na Office aplikacije.

"Microsoft Office će dobiti novu, trajnu objavu za Windows i Mac, tokom druge polovine 2021. godine", pominje se u blogu. Ovim se potvrđuje da naredne godine stiže Office verzija koju je moguće koristiti pomoću samo jedne kupovine.

Kompanija već godinama promoviše Microsoft 365 kao glavni način za dobijanje Office aplikacija. Pretplatnički model paketa daje pristup Word, Excel, PowerPoint, Outlook i drugim aplikacijama, uz mesečnu nadoknadu. Iako je neke od ovih aplikacija moguće koristiti besplatno onlajn sa Microsoft nalogom, ne mogu se instalirati na PC kao što bi to bilo moguće sa pretplatom.

 

Pogledajte još: Microsoft Outlook za Android i iOS dobija nova poboljšanja i ispravke bagova


Oni koji žele da jednokratno plate za Word, Excel i PowerPoint, trenutno imaju opciju kupovine Office 2019 verzije za 150 dolara. Microsoft nije objavio druge informacije o trajnom Office paketu, sem toga da stiže naredne godine, a više detalja najavljuje za kasnije.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Metal Gear Solid 1 & 2 možda stižu na PC u digitalnom obliku

Samsung najavio svoj prvi PCIe 4.0 SSD

10504
10505
10506
10507
10508
10509