Greška

Došlo je do greške.

Microsoft Word za Android ima preko milijardu instalacija

15.07.2019 12:39 | 2 Software/Web
Microsoft Word za Android ima preko milijardu instalacija


Microsoft Word je jedna od najpopularnijih produktivnih aplikacija i ne predstavlja iznenađenje što je uspeh ostvarila i na Google-ovom mobilnom operativnom sistemu. Najnovija Google Play Store statistika pokazuje da je Android verzija Microsoft Worda instalirana preko milijardu puta. Ostale Microsoftove Office aplikacije takođe ostvaruju dobre rezultate.

Excel ima preko 500 miliona instalacija na Androidu, a isto važi i za OneNote, PowerPoint i OneDrive. Outlook za Android polako pojačava svoje prisustvo i sada ima preko 100 miliona instalacija na Androidu.

Ovde je potrebno istaći da ove brojke ne odražavaju sve instalacije ostvarene preko Google Play Store-a. Microsoft ima sporazume sa nekim proizvođačima, koji na svojim uređajima nude već preinstalirane Office aplikacije.

 

Pogledajte još: Microsoft Teams prestigao Slack i postao najpopularnija aplikacija za poslovnu saradnju


Ono što je zanimljivo, jeste da iako su cloud-zasnovani servisi (kao što je Google Docs) postali veoma popularni poslednjih godina, većina ljudi i poslovnih korisnika i dalje nastavlja da koristi Microsoft Office - softver koji im je poznat još sa desktop platformi.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Sony objavio najbrži USB hub i nove SD kartice

Samsungov patent pokazuje Galaxy S11 sa slajder ekranom

10504
10505
10506
10507
10508
10509