Microsoft voli i iPhone

iPhone se koristio za većinu demoa koje su kompanijini rukovodioci prikazivali na događaju, a to se desilo iz dobrog razloga

Nakon što je sve iznenadio odlukom da prodaje Samsungove flegšip Galaxy S8 telefone u svojim prodavnicama, Microsoft je ponovio posvećenost ne-Windows telefonima na ovogodišnjoj BUILD developer konferenciji, potvrdom  da su Android i iPhone telefoni ključni deo njihove vizije. iPhone se koristio za većinu demoa koje su kompanijini rukovodioci prikazivali na događaju, a to se desilo iz dobrog razloga – sve nove Windows 10 funkcije koje će biti deo Fall Creators Update-a će raditi na Apple uređajima.
Drugim rečima, bićete u mogućnosti da uživate u najboljem sa Windowsa 10 čak i ako imate iPhone, jer Microsoft dodaje integraciju na iOS i čini mogućim za Microsoft Graph developere da povežu desktop aplikacije na mobilne. OneDrive Files On Demand koja je jedna od velikih sjajnih funkcija na Windowsu 10, takođe dolazi sa podrškom za iPhone telefone jer Microsoft želi da svima obezbedi slično iskustvo na svojim servisima bez obzira na platformu.
Ovde svakako treba dodati da će i Apple korisnicima biti omogućeno da nastave svoj rad na telefonima nakon što ga prekinu na računaru. I na kraju, Microsoft je predstavio unakrsno-platformski cloud clipboard koji omogućava korisnicima copy i paste između više uređaja, a to se naravno odnosi i na iPhone telefone.
Apple i Canonical pomažu Microsoft-u da unapredi Windows 10
Izvor: Softpedia
Sve informacije vezane za Microsoft, možete pogledati na našem Microsoft hub-u 
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi