Greška

Došlo je do greške.

Microsoft u Skype dodao podršku za pozadinsko zamagljenje

07.02.2019 13:50 | 0 Software/Web
Microsoft u Skype dodao podršku za pozadinsko zamagljenje


Microsoft je najavio podršku za pozadinsko zamagljenje za Teams prošlog septembra, kada je novu funkciju predstavio za chat platformu za poslovanja i Office 365. Funkcija radi tako što izdvaja subjekte od pozadine i stavlja u fokus osobu ispred ekrana. Sada još jedan Microsoftov servis dobija ovu podršku.

Skype za desktop i laptop uređaje sada će podržavati opciju zamagljenja pozadine, za trenutke kada je ovo potrebno. Međutim, Microsoft ističe da iako se trudi da osigura zamagljenu pozadinu, ne postoje garancije da će to uvek biti dostupno.

 

Pogledajte još: Skype ažuriranje dodaje SMS poruke, OneDrive deljenje fajlova i drugo


Skype za pozadinsko zamagljenje koristi istu AI tehnologiju kakvu ima i Microsoft Teams za detektovanje ljudske forme. Dodatno, funkcija pokušava da postigne zamagljenje normalnog izgleda tako što identifikuje kosu i ruke osobe, kako bi kreirala glatku figuru osobe tokom video poziva.

Kako bi se funkcija uključila, potrebno je mišem preći preko video tastera kako bi se pojavila opcija. Potrebno je istaći da se funkcija uglavnom oslanja na softver, tako da postoji mogućnost da zamagljenje neće izgledati prirodno u nekim slučajevima.

Izvor: NDTV

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Galaxy S10 će imati 10MP selfi kameru, S10+ stiže sa 4100mAh baterijom

LG G8 ThinQ selfi kamera će nuditi brzo i precizno prepoznavanje lica

10504
10505
10506
10507
10508
10509