Greška

Došlo je do greške.

Microsoft u ponudi ima nove miševe i tastature

03.10.2019 15:00 | 0 Hardver
Microsoft u ponudi ima nove miševe i tastature


Kompanija Microsoft je juče predstavila i najavila veliki broj uređaja, kao i novi operativni sistem. A pored novih laptopova i savitljivih uređaja, kompanija nudi i nekoliko periferija koje su sada dostupne u pretprodaji.

Prvo, tu je Microsoft Bluetooth Mouse koji košta 20 dolara i povezuje se na računar preko Bluetooth 5.0 konekcije. U pitanju je standardan uređaj, sa brzinom praćenja do 30 inča u sekundi, IR-om od 4000 frejmova u sekundi. Napaja se preko AA baterija i ne može se puniti. Miš je dostupan u boji mente, kajsije, pastelno plavoj i mat crnoj.

mic2_20.jpg


Novi Microsoft Ergonomic Mouse (naslovna fotografija) je kreiran kako bi bio ergonomičniji i komforniji za upotrebu. U pitanju je USB (Type-A) miš, a koristi Microsoft BlueTrack tehnologiju i ima dva prilagodljiva tastera. Cena miša iznosi 40 dolara i stiže samo u crnoj boji.

Microsoft Bluetooth Keyboard je nova tastatura u Microsoftovoj ponudi, koja takođe koristi Bluetooth 5.0 a kompatibilna je i sa 4.x verzijama. Tastatura ima zaseban Office taster, kao i taster za emotikone. Napaja se preko AAA batrija, koje bi trebalo da traju tri godine pre nego što im je potrebna zamena. Cena tastature iznosi 50 dolara.

mic3_4.jpg


Na kraju, Microsoft Ergonomic Keyboard je poput miša, dizajnirana da ponudi bolju produktivnost i dodatnu udobnost. U pitanju je tastatura koja koristi kabl i stiže u crnoj boji, po ceni od 60 dolara.

mic4_1.jpg


Svi pomenuti uređaji će se na tržištu naći od 15. oktobra.

Izvor: Neowin

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Tab S6 bi mogao postati prvi svetski 5G tablet

RedmiBook 14 sertifikovan u Evropi

10203
10205
10206
10207
10208
10209