Greška

Došlo je do greške.

Microsoft tvrdi da će Surface Duo imati kameru svetske klase

26.10.2019 10:23 | 0 Mobile
Microsoft tvrdi da će Surface Duo imati kameru svetske klase


Microsoftovo odeljenje u Nemačkoj je održalo događaj za developere i novinare, kojem je prisutvovao i Panos Panay - kompanijin šef proizvoda. Tokom događaja je bilo dosta pitanja i razgovora u vezi sa Surface Duo uređajem. Panay nije otkrio mnogo detalja, ali je istakao da Microsoft "radi na kameri svetske klase".


Prototip uređaja, koji je prikazan ranije, je imao samo jednu selfi kameru. Na poleđini je bio smešten veliki, okrugli izrez, verovatno kako bi označio mesto gde će se naći kamera modul. Ali i ovoga puta sa samo jednim senzorom.

Naravno, proteći će čitavih godinu dana do planirane objave Surface Duo uređaja i mnogo toga će se izmeniti u dizajnu od prototipa do konačnog proizvoda. Ostaje da se vidi koliko će dobru kameru Microsoft uspeti da implementira u uređaj čije dve polovine su prilično tanke.

microsoft2_12.jpg

Kompanija ima i zanimljiv patent, koji bi se mogao naći na uređaju. Opisuje odvojenu grupu sočiva i senzora za sliku, koji se u poziciju smeštaju uz pomoć aktuatora, odnosno pokretača kada je to potrebno. Kada nema potrebe za senzorom, on se povlači.

Izvor: GSMArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Google ima 'novi' način kreiranja događaja u kalendaru

Osnivač Huaweija očekuje da će kompanija isporučiti 270 miliona telefona do kraja godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109